Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ez ellen?

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon kicsi az osztályunk.Rajtam kívül még 6 lány van.És van egy aki mindig veszekszik de szinte csak velem.Pedig sosem ártottam neki akarattal.Szerintem csak féltékenységből csinálja az egészet.Mert kicsit jobb tanuló vagyok és jobb vagyok tesiből,annyiért is képes veszekednihogyha a tanár helyette engem szólít fel vagy valamiért megdicsérnek engem,vagy jobb helyezést érek el valamiben.A többi lány pedig birka módjára szépen megy utána.Ezt nagyon unom!Mit tegyek?Olyan rossze kedvem van!!:(
2012. jan. 15. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem az a fontos mit mondanak, hanem az, hgy ki mondja! Ha nem veszel róla tudomást egyszer abba hagyja!
2012. jan. 15. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd. Ez azt jelenti, hogy valamit nagyon jól csinálsz, ha Ő ennyire lealázza magát(:

Ne törődj vele, vedd semmibe!

2012. jan. 15. 19:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mert ő éjjel nappal tanul és úgy sem annyira okos mint én(nem egobol mondom)és ezt látják a tanárok is hogy ő kényszerből tanul mert az anyja megeszi ha nem tanul renndesen!Mostmár kezdek ott tartani hogy k.rvára elegem van... de nem érdekel...:SKöszi a válaszokat!:)
2012. jan. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!