Szégyenlősség ellen mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlős vagyok. Nem szeretem ha anyukám pl. benyit valamiért a fürdőszobába ha fürdök. Női, férfi orvosnál is,hogy ha le kell öltözni. Férfi orvosnál általában le sem veszem a melltartót.
De már a háziorvosom (nő) , is szóvá tette, hogy ne legyek szégyenlős.
15/L
2012. jan. 27. 18:31
1/5 anonim válasza:
le kell öltözni= levetkőzni. ;)
Én is ilyen voltam, de majd változol. :) ne parázz. :)
2/5 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, már nem is próbálok ellene semmit tenni. abban reménykedem, majd kinövöm. erre szerintem a legjobb gyógymód, hogy ápold magad, hogy minél előnyösebben, szebben nézz ki. nyugi, nincs mit szégyellned:)
3/5 anonim válasza:
Ha orvosnál kell levetkőzni bármilyen nemű is, azt ne úgy fogd fel, mintha egy barát, rokon, vagy idegen előtt vetkőznél le. A legtöbb orvosi vizsgálathoz általában félmeztelenül kell lenni, mert csak úgy tud az orvos megvizsgálni és meg kell értened, hogy minden csak az egészséged érdekében történik.
4/5 anonim válasza:
Orvos előtt fölösleges szégyellősködni, csak a munkáját nehezíted. Naponta tucatnyi ebert lát, öreget-fiatalt, nőt-férfit ezer féle bajjal, nem te érdekled, hidd el.
Azt meg 21 éves létemre én se szeretem, ha anyu be akar jönni miközben fürdök, ha nagyon fontos, addig leülök a kádba és intézze amit kell.
5/5 anonim válasza:
Egyszer vetkőzz le pucérra, és rohanj végig az utcátokban. Utána tuti nem leszel már szégyenlős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!