Egyre gyakrabban vannak kisebb vitáim a nagymamámmal. Mit tehetnék? 14L
Egy ikerházban lakunk velük, és már az agyamra megy. Most is már telefonál át, hogy ilyenkor hogy merek hangosan zenét hallgatni. Délután 5 óra van. Most értem haza, szerintem enni kikapcsolódást megengedhetek.
A másik meg, hogy mindenbe beleszól a külsőmet illetően. Most speciel azért volt kiborulva, hogy átszúrattam a fülemet porcnál is, és most az egyik fülemben 3, a másikban 2 lyuk van. Meg nem tetszenek neki a ruháim, mert lány vagyok, öltözzek is úgy. Pedig teljesen lányos vagyok, szűk nadrág, bakancs, bővebb de női zenekaros póló. Semmi se jó neki, mindig példálózik, hogy anyukám persze nem csinált ilyet sose, ő mindig szép és csinos volt, apukámtól meg örököltem ezeket a csúnya ökörségeket (apu meg tetkók, fülbevaló, régen nagy punk volt:D). Hogyan beszéljem meg vele? Köszi a segítséget!
14L
Tudod a nagyid is félt téged , mert régen a kis unokája voltál aki az ölében ült , most pedig egy "nagy" unokája van akivel már nem tud babázni.
Régen , nem volt csőgatya meg ilyenek , hanem egy bizonyos stílus volt , a lányoknak térdig érő szoknya , harisnya meleg pulóver meg ilyenek. A nagyid biztosan rondának tartja , mert nem ezt szokta meg.
Örülj neki , legalább foglalkozik veled , én mindent megadnák ha legalább egy szót válthatnék a nagyimmal.
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!