Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egyre gyakrabban vannak...

Egyre gyakrabban vannak kisebb vitáim a nagymamámmal. Mit tehetnék? 14L

Figyelt kérdés

Egy ikerházban lakunk velük, és már az agyamra megy. Most is már telefonál át, hogy ilyenkor hogy merek hangosan zenét hallgatni. Délután 5 óra van. Most értem haza, szerintem enni kikapcsolódást megengedhetek.

A másik meg, hogy mindenbe beleszól a külsőmet illetően. Most speciel azért volt kiborulva, hogy átszúrattam a fülemet porcnál is, és most az egyik fülemben 3, a másikban 2 lyuk van. Meg nem tetszenek neki a ruháim, mert lány vagyok, öltözzek is úgy. Pedig teljesen lányos vagyok, szűk nadrág, bakancs, bővebb de női zenekaros póló. Semmi se jó neki, mindig példálózik, hogy anyukám persze nem csinált ilyet sose, ő mindig szép és csinos volt, apukámtól meg örököltem ezeket a csúnya ökörségeket (apu meg tetkók, fülbevaló, régen nagy punk volt:D). Hogyan beszéljem meg vele? Köszi a segítséget!

14L

2012. jan. 26. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Tudod a nagyid is félt téged , mert régen a kis unokája voltál aki az ölében ült , most pedig egy "nagy" unokája van akivel már nem tud babázni.

Régen , nem volt csőgatya meg ilyenek , hanem egy bizonyos stílus volt , a lányoknak térdig érő szoknya , harisnya meleg pulóver meg ilyenek. A nagyid biztosan rondának tartja , mert nem ezt szokta meg.

Örülj neki , legalább foglalkozik veled , én mindent megadnák ha legalább egy szót válthatnék a nagyimmal.

14l

2012. jan. 26. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
nálunk is vannak ilyenek 12/L
2012. jan. 26. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
ne érdekeljen, nem ő szabja meg, hogy nézz ki. Ilyen vagy és kész. Ha nem tetszik neki, képzeljen el hercegnőnek xd
2012. jan. 27. 15:31
 4/6 marcsi01 ***** válasza:
Hát mit ne mondjak én már agyérgörcsöt kaptam volna, nincs az "ilyen" nagyik terén tapasztalatom, ugyanis az enyém egy igazi "lázadó", csak annyit tudok tanácsolni ülj le vele egy tál süti mellé és beszéljétek meg. 14/L
2012. jan. 27. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
én nem azt mondom, hogy szard le, de nem is foglalkozz vele kimondottan. ha meg bánt a lelkiismeret emiatt, akkor beszéld meg vele, hogy neked ez a stílusod, fogadjon el ilyennek(ezt persze kedvesen mond:)), attól még az Ő unokája vagy.:)
2012. jan. 27. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
15.31 vagyok, nemlehet hogy csak irigy rád, mert az ő idején ilyet nem lehetett?
2012. jan. 28. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!