40 hksm vagyok és kedden voltam nst vizsgálaton utoljára,31. ére vagyok kiírva és akkor kell mennem megint nst re. Szerintetek jó ez így, nem kellene gyakrabban figyelni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 20:14
1/8 anonim válasza:
Nekem a 40. hét utána naponta kellett nst-re mennem. Előtte meg hetente.
Amúgy vannak helyek, ahol csak 2-3 naponta nézik még túlhordás után is.
De terminuson belül nem szokták sűrűbben nézni általában. Ha túlhordod lehet neked is naponta megnézik majd, de addig nem, főleg ha az eddigi eredményeid jók.
2/8 anonim válasza:
Nekem két naponta nézték, majd kiírt napon befektettek és onnantól naponta 4×.
Végül 40+5 napra lett sürgősségi császárom.
3/8 anonim válasza:
36ik héttől hetente nst,majd kiírt napon befektettek és onnantól naponta többször is volt,plussz nézték a magzatvizet is,hogy tiszta-e!
4/8 anonim válasza:
A kiírás napjától minden nap kellett mennem.
Tehát még nem ritka, majd 31. után sűrítik.
Könnyű és gyors szülést kívánok Neked!! :)
5/8 anonim válasza:
Ilyenkor még heti kétszer jártam én is. Majd 41. héttől heti 3x, aztán minden nap.
6/8 anonim válasza:
Hetente jártam a 36. héttől, kétszer a 38-tól. A terminus után minden nap felváltva volt uh-flowmetria és amnioscopia. 40+6-n volt indított szülésem.
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok... a 36. héttől NST volt.
8/8 anonim válasza:
Nekem 36.héttől hetente, a kiírt után meg 2 naponta kellett menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!