Szoptatás abbahagyása után egy héttel tejcseppek egyre gyakrabban. Kell fejni?
Figyelt kérdés
Kicsit zavar. Normális jelenség? sokszor volt mellgyulladásom a szopi elején, nem szeretném újra :-(( 14 hónapig szopizott, az utóbbi hetekben csak délután és este. kell fejni, mert ez túltelítettség jele vagy használjak újra melltartóbetétet egy ideig? bár leginkább akkor fordul elő, ha nincs rajtam melltartó2012. jan. 14. 21:45
1/3 anonim válasza:
én elmentem nőgyógyászhoz. kiderült, hogy a magas prolaktin szint miatt volt. kaptam gyógyszert (bromocriptin), utána elmúlt. fejni ne fejj, csak ha nagyon fáj vagy becsomósodik, mert az újabb fejéssel több fog termelődni, s még nehezebben fog elapadni. de a legjobb, ha elmész a nőgyógyászodhoz, s ő dönti el a továbbiakat.
2/3 A kérdező kommentje:
nem szívesen szednék gyógyszert, de ha nem lesz más megoldás... köszönöm a választ!
2012. jan. 15. 13:41
3/3 anonim válasza:
egyébként még normális, de ha később sem szűnik meg, akkor doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!