Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti így megengednétek egy 14...

Ti így megengednétek egy 14 éves lánynak, hogy elmenjen?

Figyelt kérdés

Na szóval majd November 12-én leszek 14 éves. Itt benn a városunkban van egy disco. Szilveszterkor mindig van buli és a tesómék is elszoktak menni. Ott szonte csak ismerősök vannak. Ti meg engednétek a lányotoknak,hogy így elmenjen? Bátyám ott lenne velem meght vinnék 1-2 barátnőt is.:)

Hogy veghyem rá anyáékat? Fontos: soha nem cigiztem és nem is fogok,alkoholt utálom,drogról pedig még beszélni sem szeretek. Csak szimplán szórakozásból szeretnék menni mert unalmas itthon.

2013. márc. 29. 15:31
1 2 3
 21/24 senior24 ***** válasza:
74%
Hazudjon csak ha vmi baj lesz akkor meg anyuci máshol keresse és azt se tudja h hol keresse igaz?Szerintem te meg 9 éves lehetsz,bár a szülök legtöbbje is 9 éves szinten gondolkodik ha a KISLÁNYÁROL van szo.
2013. márc. 31. 13:44
 22/24 anonim válasza:
Én elengedném, ha ott a bátyja is, de esetleg szilveszterkor, máskor nem nagyon. Fontos, hogy ez valószínűleg egy kis város, ha a discoban szinte csak ismerősök vannak.
2013. ápr. 3. 08:26
 23/24 A kérdező kommentje:
nagyon kicsi város kb 3 kilóméter asszem :D ez a disco meg autóval 5 percre van
2013. ápr. 3. 20:49
 24/24 anonim ***** válasza:

100%-ig jót mondott a senior kolléga, hidd el!

Amúgy tényleg, ha kicsit böngészel itt a gyakori kérdéseken a hasonló topikokban, láthatod, hogy az összes csaj "más", nem iszik, nem cigizik, nem drogozik, főképp nem ribanc... aha persze, pont ezt látni az életben is...

2013. ápr. 6. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!