Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten megismerkednétek valakivel aki tök rendes és tetszik is de elég messze lakik elmennétek hozzá? Vagy megengednétek hogy elmenjen hozzátok?
Én majdnem 1évig beszéltem msnen egy sráccal. Megbeszéltük, eljött, jól éreztük magunkat, és 3 hónapos kapcs lett belőle.
Anyudnak meg mondd azt, hogy van egy lány, nagyon kedveled. Szeretnéd megismerni, mert még csak neten beszéltetek, de kedves, jófej.. csak az a baj, hogy nem a szomszéd város, és szeretnéd ha elengedne. Ennyi.
Mellesleg milyen messze lakik a lány?:)
Csak azt hittem egy fiú kérdezi, mivel a fiú szokott először menni egy lányhoz, de bocsi akkor.:)
200 km, az nem kevés..:S Anyud ha engedékeny, akkor könnyebben elenged.
De én inkább azt mondom a fiú menjen először, mert milyen már az, hogy elmész egy idegen sráchoz (jó, persze már beszéltetek, és valamelyest ismered), egy idegen városba, EGYEDÜL.
Beszélj a fiúval, és menjen ő.
Amúgy hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!