Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem korai ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem korai ez? Barátommal el szeretnénk menni Erdélybe együtt, de édesanyám nem engedi. Ti megengednétek? 16 éves vagyok,2 hónapja vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
Barátom vezetne, ő 17 éves.
2011. júl. 16. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

kezdjük ott hogy 18 éves koráig nem vezethet külfölfön

FAIL

2011. júl. 16. 17:31
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
De nincs is jogsija..Én sem engedném meg.
2011. júl. 16. 17:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtuk, hogy nem vezethet 18 éves koráig kint... Ezt tényleg igaz? És ha vonattal mennénk??
2011. júl. 16. 17:33
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

vonattal természuetesen mehettek.

De miylen oktatója volt ha nem mondta el, hogy 18 éves kor után mehet csak külföldön, és 2 évig kezdő vezetői engedélye van, tehát nem vontathat.

17/f

2011. júl. 16. 17:34
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Mindketten fiatalkorúak vagytok,ráadásul csak ketten mennétek kísérő nélkül plusz még nem jártok olyan hosszú ideje.Én sem engedném meg.
2011. júl. 16. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Szó nem lehetne róla, és nem azért, mert egy frissjogsis zöldfülű vezetne többszáz kilométert, és vinné a lányomat.

Egyszerűen nem értem, miért KELL egy 16 éves gyereknek a barátjával együtt nyaralni, főleg külföldön, és "kemény" 2 hónap járás után.

Korai, korai, messze van és korai.

2011. júl. 16. 17:38
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
17:38-asnak teljes mértékben igaza van.
2011. júl. 16. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem engedném meg.Gyerekek vagytok még ahhoz,hogy felügyelet nélkül nyaraljatok,pláne külföldön.
2011. júl. 16. 17:49
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Ez egyrészt korai, mert csak 2 hónapja vagytok együtt ez még semmi. Másrészt barátod 17 éves nyilván friss jogsija van szerintem még nincs meg vagy fél éve neki ha igen akkor is még kezdő vezetőnek számít 2 évig, bármennyire is jól vezet több 100 km utat levezetni nem lehet csakúgy. 200 km es útra még én is csak akkor vágok bele ha van aki tud váltani a kormánynál pedig 3,5 éve van jogsim, és minden nap megteszek 50-60 km utat munkám miatt. Külföldre amúgysem mehet ha nem tölti be a 18at akár uniós országról van szó akárnem. Mellesleg ezmég egy nagy távolság ha valami gond van akkor a szülők se tudnak oda teleportálni csakúgy. Énsem engednélek el téged egyáltalán. Ahhoz hogy el engedjelek nyaralni ahhoz az kellene hogy közel legyetek max 50 km távolság a szülőktől, persze magyar földön, legalább 18-19 éves koruak legyetek mindketten és a kapcsolatotok legyen mondjuk 1 éves és ismerjem a barátodat meg a szüleit. Szerintem te se engednéd el a lányodat ilyen messzire egyedül, kicsit gondolkozz. Nagyon fiataloki vagytok még és befolyásolhatóak ráadásul 2 kiskorú autóval több 100 km es utat tesz meg, kitudja mibe keverednétek. Tehát NEM NEM és NEM. Szépen maradj otthon vagy csináljatok minden nap közös programot de a saját ágyatokba fogtok aludni mind2en otthon külön.
2011. júl. 16. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
kis kapkodósok:) idén nyáron inkább a velencei tóra ugorjatok le, és ha együtt lesztek jövőre is, akkor lehet ilyeneken filózni:)
2011. júl. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!