Ti így megengednétek egy 14 éves lánynak, hogy elmenjen?
Na szóval majd November 12-én leszek 14 éves. Itt benn a városunkban van egy disco. Szilveszterkor mindig van buli és a tesómék is elszoktak menni. Ott szonte csak ismerősök vannak. Ti meg engednétek a lányotoknak,hogy így elmenjen? Bátyám ott lenne velem meght vinnék 1-2 barátnőt is.:)
Hogy veghyem rá anyáékat? Fontos: soha nem cigiztem és nem is fogok,alkoholt utálom,drogról pedig még beszélni sem szeretek. Csak szimplán szórakozásból szeretnék menni mert unalmas itthon.
Szerintem nem szivesen engedném el a lányom akárhova is, de van rá mód. Engem is elvittek egyszer a bátyámék magukkal, és mivel akkor még jóformán gyerek voltam nagyon élveztem. Hiába érzed magad nagylánynak semmi szükség rá, hogy elmenj.
De ha nagyon akarod akkor a szüleiddel, bátyáddal és a barátnőiddel beszéld meg (ilyen sorrendben)
Jót mosolyogtam. Cigi soha, alkohol soha:)
Na, amint elkezdesz diszkóba járni, ezek megszünnek, mindent ki fogsz próbálni, különben kiközösítenek.
Elvileg nem lehetne bekerülni, gyakorlatilag beengedik a 14 évest is.
Emlékszem, mikor kb. 25 évesen diszkóba mentem. Na, éjfélig ingyenes volt a belépő a lányoknak. Elkérték a személyimet is a kidóbók. Bejárat előtt álldogáltak a 16 éven aluliak. Mikor elmúlt éjfél, kifizették a belépőt és a kutya se kért tőlük személyit!!
A bátyád valószínűleg csak néha-néha néz rád, nem azért megy, hogy rád vigyázzon, hanem hogy szórakozzon. A haverjai fontosabbak lesznek, mint te, ő meg úgy gondolja, elvagy a barátnőiddel. Mikor mentek haza, akkor felhív, hogy merre vagy, hogy együtt mehessetek haza.
Én 16 évesen mentem először diszkóba barátnőmmel, de barátnőm bátyja ott kidóbó volt, azért figyelt minket rendesen, nem nagy diszkó volt. Egy hatalmas nagy diszkóban nagyon könnyen el lehet vegyülni, a tesód hamar szem elől veszt, vagy te tűnsz el a tömegben, aztán jobb esetben telón elér, ha a nagy zajban meghallod.
Szóval, nem én nem engednélek el. Gondolom még általánosba jársz, most lehetsz 8-dikos. Szóval semmiképp nem engednélek el!
Nem hiszem, hogy a bátyád szívesen elvállalná, hogy felügyeli a (hozzájuk képest kis)lányokat. Így nem engednélek el, a bátyád nem biztos, hogy kellőképpen figyelne rád. Esetleg épp átesne a ló túloldalára és folyton a fenekedben loholna, aminek meg te nem örülnél.
Különben is, szilveszter még odébb van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!