Szülők! Megengednétek a 12 és fél éves lányotoknak h egy 15 éves fiúval járjon és elmenjen hozzá?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 21:32
1/21 anonim válasza:
Ha nem engeded,titokban teszi.Sajnos a mai lányok korán érnek.Inkább tudd mikor hol van,s beszélj neki a biztonságos szexről,tudom az én kislányom nem olyan,de ha látja,hogy megérted,könnyebb lesz vele a dolgod.
3/21 anonim válasza:
Nem!!!
Ez kérdés???
Jesszusom!!! Hiszen még kisgyerek! Te elhinnéd, hogy a 15 éves fiú nem akarna semmit?
4/21 A kérdező kommentje:
Ismerem a fiút. Nagyon rendes és tisztességes. Tudom, hogy nem szeretne semmi olyat a lányomtól.
2010. aug. 5. 21:42
5/21 anonim válasza:
Tökre nem értek egyet az első válaszolóval!!
Háát, ezért ilyenek ezek a lányok, nem kis részben a szülők a hibásak, akik olyan természetesnek veszik a 12 évesen a szexet! Aztán meg 20 évesen kiélt, hpv vírussal fertőzött a lányok 70%!
Nem így kellene hozzá állni!
6/21 anonim válasza:
Az én lányom vasárnap lesz 13.
Még gyerek!!!
7/21 A kérdező kommentje:
Igaz. Megbeszélem a lányommal, hogy hívja el a barátját. Nincs nagy házunk és a szobája az én szobámmal szemben van. A szobájának nincs ajtaja csak ilyen függők lógnak az ajtó helyén. Így mindig látni fogom, hogy mit csinálnak:)
2010. aug. 5. 21:54
8/21 anonim válasza:
Inkább azt beszéld meg vele, hogy egyáltalán tényleg komolyan gondolja-e a fiúzást. Lehet, hogy csak utánozni akar valakit vagy azt hiszi, hogy ez menő.
Nem ártana a sráccal is értekezni.
9/21 anonim válasza:
Szerintem régen rossz, ha a 12 éves lányodat így szemmel kell tartanod ...
10/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy okos és érett. És tudom, hogy nem olyan buta, hogy egyből lefeküdne a barátjával vagy ilyesmi. Csak mégis a lányom és tudni szeretném, hogy mi van vele. Nagyon ragaszkodom hozzá.
2010. aug. 5. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!