Ti így megengednétek egy 14 éves lánynak, hogy elmenjen?
Na szóval majd November 12-én leszek 14 éves. Itt benn a városunkban van egy disco. Szilveszterkor mindig van buli és a tesómék is elszoktak menni. Ott szonte csak ismerősök vannak. Ti meg engednétek a lányotoknak,hogy így elmenjen? Bátyám ott lenne velem meght vinnék 1-2 barátnőt is.:)
Hogy veghyem rá anyáékat? Fontos: soha nem cigiztem és nem is fogok,alkoholt utálom,drogról pedig még beszélni sem szeretek. Csak szimplán szórakozásból szeretnék menni mert unalmas itthon.
Miért nem elégedsz meg egy pizsipartival, amire áthívod a barátnőidet, filmeztek esetleg sminkekről fecsegtek? Miért nem élvezed ki a KISKAMASZ korodat? Miért akarsz egyből felnőtt lenni?
Egyszer nagyon fog hiányozni, meglásd. Én sem hittem el.
"Csak szimplán szórakozásból szeretnék menni mert unalmas itthon."
:D Ahogy a 4. válaszoló is írta,nevetséges,elég sokat nevettem rajta.
Nézd nem akarom ugyanazt még1szer leirni amit ö irt,de teljesen igaza van.
Tényleg nem tudom már számon tartani h hány tinitöl hallottam azt h ök ilyen jo kislányok meg olyan jo kislányok,csak éppen gloria nincs a fejetek fölött.
Tudom milyen a tinilélek,majd meglátod h igaza van a 4-ik válaszolonak,amit persze most nem ismersz be.
Egyébként meg nem engedném én sem.Csak ismerösök vannak ott.Meddig?A mi falunkba is volt egy diszko anno,mindig csak ismerösök voltak ott,tiszta unalmas volt,szinte már tudtam h ki hol ül,egyszer csak elkezdtek lejárkáni a másik falvakból,városbol és teljesen kicserélödött az egész társaság.Volt akkor egy 13 éves kislány,aki ugyanezeket mondta,talán még szentebb volt te,elkezdett ilyen fiatalon járni,nézd meg most ki lett belöle.No komment!!Tudod?!
Most lehet jönni azzal h már ilyenkor menstruáltok meg van személyi igazolvány meg mittomén stb.Egy embernél nem csak a testi fejlödés a mérvadó.
Persze nem feltétlen jelenti ez azt h valaki élete végéig züllött kiégett diszkos c'fka marad,de tökéletes ut ennek eléréséhez.Ami a cigit,piát meg drogokat illeti,ha ilyen korán kezded ezt az egészet hidd el h elfelejtheted ezeket a fogadalmakat.Nem h zülleni fogsz de még dugni is valami diszkos wc-ben.Én is voltam fiatal,tudom h mennyire befolyásolhatóak vagytok,tudom h mi ciki én mi nem,tudom h "nálatok" mi a "gáz" és mi nem az.Ha arrol van szo például a rengeteg példa közül h kiközösítés,hidd el h fel is csináltatod magad egy jo sztoriért vagy h te legyél a legvagányabb legmenöbb vagy h ne közösitsenek ki,h ne legyél "ciki".
MINDIG IGY KEZDÖDIK,CSAK ISMERÖS CSAK ZENEHALLGATÁS ,CSAK BNŐK,CSAK KIKAPCSOLODÁS!!A többiek sem most jöttek le a falvédőről.És mindig ujabb és ujabb ember akarja nekem bemesélni h ö más!
Hallottam már rengetegszer a klasszikus szöveget:"csak zenét megyünk hallgatni"
Mindezt "dugjál meg" öltözékben,ami éppen h eltakarja 3 mm-rel a seggét.
:D :D :D :D Imádom mikor hülyének akarnak nézni,közben meg én csak sajnálom öket.De nyugodj meg,nemsokára jönnek a tinitársaid vagy az éretlen gondolkodású felelötlen emberek,akik majd a védelmedre szállnak,hidd el én csak tényeket és véleményt mondok,nem az én életem,nem érdekel,mindenki ugy züllik el és adott estben ugy teszi tönkre az életét ahogy akarja.
A tinik vezetö gondolkodása a sok közül,amik ugy szintén éretlenek: "jogunk van mindenhez,de felelösség az nuku,mi megmutatjuk h milyen felnöttek vagyunk,de ha felelösség vagy baj van,akkor sirunk és elháritjuk a felelösséget" stb stb.Nem azzal vagytok felnöttek h züllötök mert ezt bárki megcsinálja,egy 9 éves is,és akkor ö is felnött?:D :DDe amikor meg igazi problémák jönnek akkor meg azt sem tudjátok hmit kell csinálni!Menni sirni anyucihoz!
És ami még tetszik h sok kortársad mondja azt h NEM,és neki van igazuk!TÉNYLEG MIÉRT AKARTOK 9 ÉVESEN MÁR FELNÖTT LENNI VAGY 13 ÉVESEN?
Azt hiszitek h ez tesz titeket felnötté?Látszik h gyerekek vagytok még!
senior24 inkább már nem is reagálok, eme hozzászólásodra, pedig tudnék, csak annyira felesleges, mert te még mindig más világban élsz.
kedves kérdező, igen megengedném neked, hogy elmenjél szórakozni, és kikapcsold magadat a szürke hétköznapokból, és egy kicsit forrjon a véred. ennyi idősen simán lehet lightosan bulizni. anyukádnak meg mond azt, hogy egyik bnődnél alszol.
Még szép h bátoritja!Hát igazi kis cs'tri ö is.Ha baj lesz akkor megyünk sirni anyucihoz.Majd megtanulják saját hibáikon.Hazudjunk essünk teherbe,keféljen minket mindenki 13 évesen vagy 14 tök mind1.
Hát persze h nem tudsz válaszolni és nem tudnál irni sok mindent ezt csak azért mondod,mert fáj az igazság,és ugy teszel mintha sok mondanivalod lenne és csak a bölcsességed akadályozza meg h hozzá szolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!