Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak hogy megengedjék...

Mit csináljak hogy megengedjék? Szülők, ti megengednétek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és az átlagos barna hajamba szeretnék pár világosbarna vagy sötétszőke tincset :) Ma megkérdeztem anyuéktól, és rögtön rávágták hogy felejtsem el, mert ha majd középiskolába megyek (most vagyok 8.os) akkor ott a tanárok mit fognak szólni hozzá hogy így megyek oda..De nem értem, nem pink és nem is lila tincseket kértem meg semmi ilyesmit.. Mit csináljak hogy megengedjék?:):/ Vagy korai lenne 14 évesen?
2013. márc. 26. 23:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
anyukád nem tudja miket láttak már azok a tanárok :dd
2013. márc. 27. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez személyfüggő. Van egy nagyon aranyos 14 éves barátnőm, akinek még kék tincsek is voltak egy ideig a hajában, de ettől függetlenül majdnem kitűnő tanuló (pár négyese van csak...), nem volt még barátja, nem sminkeli magát, csak korrektort használ a pattanásaira néha-néha és nem romlott a magatartása sem.

Viszont van egy 15 éves ismerősöm, akinek ugyancsak mellírcsíkjai vannak és olyan egy r*banc lett, hogy azt nem lehet szavakba önteni.

Te aranyos és értelmes lánynak tűnsz az írásoból, tehát szerintem neked megengedném... :D

16L

2013. márc. 27. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Én megengedném, ez nem olyan ami visszavonhatatlan.Ebben a kórban még keresitek magatokat(öltözködés,haj, smink, barátok).A lényeg, hogy olyat,hogy tetoválás, pírcing 18 éves korig nem engednék meg. 53N
2013. márc. 28. 08:10
 14/19 anonim válasza:

Most biztos nem egy 16 éves tapasztalatára vagy kiváncsi, gondolom sok szülő le is fog pontozni, de azért leírom.

Nekem anyukámmal szoros a kapcsolatom. 5.-ben befestettük a hajam vörösre. Megengedte. Feltétel annyi volt, hogy tanuljak és viselkedjek jól. 8. óta festem rendszeresen a hajam sötétbarnára. Gimiben a tanárokat már nemnagyon érdeklik, hogy hogy nézel ki, a lényeg tényleg annyi, hogy legyen belőled egy normális ember. Szerintem ebbe a feltételbe nem ütközik a hajfestés. Az én gimim például pont azt hangsúlyozza, hogy bontakoztassuk ki az egyéniségünket(persze normális kereteken belül. gondolok itt arra, hogy nem öltözködünk úgy mint egy k*rvák, és azért nincs szivárványos hajunk).

2013. márc. 29. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Én ballagásig nem engedném. Áltisiben nem igazán túrik a hajfestést. Középsuliban már jól van. Komplett színskálátt lehetne csak 1 suliba összeszedni annyira festik a csajok a hajukat. /sőt némelyik fiú is!/
2013. márc. 29. 15:08
 16/19 anonim ***** válasza:

"De nem értem"

Ha megérted na akkor fesd!

Egyébként várd meg míg beiratkozol nézz körbe hogy mik vannak, és mennyire lehet elmenni, na akkor festheted...

2013. ápr. 8. 10:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia! Elöször nem akartam írni,mert mit is mondhatnèk. Sztem itt teljesen jó tanács nincs. Egy emlèkem van az ált.iskolából,7 v. 8 osztályból. (20 èvvel ezelöttröl) az egyik fiú befestett egy tincset szökère,a barna hajában. Erre a biosz tanárnönk annyit mondott,h csak az állatvilágban diszesebb a hím mint a nöstèny:D ezzel el volt intèzve. Èn vörös párti vagyok, az elsö próbálkozásaim hajszínezö habbaal voltak kb. ilyen idösen. De sose szólt èrte senki:o föiskolaám van. Szóval sztem ettöl mèg kell kifordulnia az embernek magából. Nekem1 fiam van, èn már elöre fèlek hogy fog kinèzni(mi lesz adivathóbort) ha tizen èves lesz.
2013. ápr. 13. 06:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Bocsi: mèg nem kell - így akartam írni
2013. ápr. 13. 06:59
 19/19 anonim ***** válasza:
én 11 vagyok nekem is barna hajam van,én melíroztatom :)
2013. máj. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!