NEM provokáció, csak egy neten olvasott hozzászóláson elgondolkodva tettem fel a kérdést. (Hozzáteszem én megengedném)
2013. febr. 28. 17:58
2/18 anonim válasza:
Haszna nem tudom ,mennyire lesz később. De én örülnék, ha nekünk választhatóan tanítanák.
2013. febr. 28. 18:02
3/18 anonim válasza:
Persze. Szerintem még hasznos is lesz a jövőben!
2013. febr. 28. 18:04
4/18 anonim válasza:
Örülnék, hogy TANULNI akar, és akkor már hadd tanulja azt, amit szeretne.
2013. febr. 28. 18:05
5/18 anonim válasza:
Persze.Nem egy tömegnyelvet tanulna csak,hanem mást is,és ha ő szeretné akkor főleg!
2013. febr. 28. 18:30
6/18 anonim válasza:
Létezik olyan szülő, aki megtiltaná a gyerekének, hogy tanuljon? :)
Valószínűleg érdeklődik a japán kultúra iránt, és a nyelvet is ezért szeretné megtanulni. Ami érdekli, azt szívesen tanulja az ember. Szerintem ez nagyszerű, hogy talált valamit, ami annyira érdekli, hogy önmagától is tanul róla, nem muszájból. :) Haszna is lesz, ha például kiutazik Japánba, vagy lehet, hogy olyan munkát talál, aminél előny lesz a japán nyelv tudása. De ha nem is lesz haszna, az sem baj, legalább bővül a tudása. :D
2013. febr. 28. 19:01
7/18 anonim válasza:
Nem látok a kérdésben semmi provokálót. Fiatal vagyok még,de ha lesz gyerekem megengedem majd, hisz tanulni szeretne és nem valami hülyeséget csinálni :)
Én egy ideig önszorgalomból szuahélit tanultam itthon, amivel tényleg semmire nem megyek, de senki nem szólt egy rossz szót sem :)
17L
2013. febr. 28. 19:03
8/18 anonim válasza:
Naná, hoyg engedném, én fiam kínait fog tanulni.
2013. febr. 28. 19:06
9/18 anonim válasza:
Igen, de az orosz pl sokkal hasznosabb lenne.
2013. febr. 28. 19:19
10/18 anonim válasza:
Akármit tanulhat, amit akar, csak tanuljon. Hogy mit-mire lehet használni, előre 10-15 évvel nincs ember, aki megmondja. Nem kiszámítható az élet. Tanuljon csak, csak előnyére válhat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!