Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek a gyereketeknek,...

Megengednétek a gyereketeknek, hogy japán nyelvet tanuljon?

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 17:56
1 2
 11/18 anonim válasza:
Gimnazista osztálytársam tanult japánul.AKkoriban furcsán néztünk rá és csodabogárnak tartottuk. Most 34 évesen valami hihetetlenül jól fizető állása van ennek köszönhetően :) A tanulás szerintem az egyik legjobb befektetés sosem tudni mikor tudja az ember hasznosítani.
2013. márc. 1. 09:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Tanulni? Japánul? Mit kééépzel?! Takarodjon a szobájába, aztán tegyen csak szépen be egy magyar szinkronos filmet, hogy idegen nyelvre még csak gondolni se tudjon!

Milyen kérdés ez? :D Nyelvet tanulni soha sem értelmetlen, kimondottan örülnék, ha a leendő gyerekem is látná ezt.

2013. márc. 1. 11:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, technikailag nagyon úgy néz ki, hogy a ferde szeműekben a jövő... Mindenképp engedném...
2013. márc. 1. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen megengedném. Tanulás nem árt meg. tudnék jól beszélni még tanítanám is.
2013. márc. 1. 16:41
 15/18 anonim válasza:
100%
Nagyon támogatott ötlet! Ráadásul, ha kimész Japánba, ha nem beszéled a nyelvet, halott ember vagy! Kicsit olyan mint a külföldieknek itthon, csak ők megtehetik :D
2013. márc. 5. 19:30
 16/18 grumika válasza:
0%
nem.
2013. márc. 7. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Habár én még messze vagyok attól, hogy szülő legyek, simán megengedném neki, hogy bármilyen nyelvet tanuljon. Jómagam is humán beállítottságú vagyok, így örülnék, ha a gyerek rám hasonlítana ebben.:DD
2013. jún. 23. 13:28
 18/18 anonim válasza:
100%
Japán nagyon nagyon hasznos nyelv. tolmácsként is milliókat fogsz keresni egy multinál de ha simán valamilyen szakember vagy és japán emberekkel tudsz üzleti kapcsolatot tartani azt is megfizetik
2014. nov. 9. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!