Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez így hogy lehetne...

Miért van ez így hogy lehetne hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok az a gond hogy apám csalja anyámat igazából ez nem derült ki nyilvánosan de anyám biztos benne és apámon is látszik anyum nem akarja mondani apámnak mert fél hogy bevallja és elválik de apum nagyon gazdag és anyám nem akar csóró lenni a legrosszabb az hogy miközben anyámat csókolgatja egy másik csajjal szexel ez így nincs jól mit tegyek.
2009. szept. 7. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:

válassz mi fontosabb:

nyugodtan vagytok anyukáddal, szegényen

vagy egy félrekúró fater és sok pénz

2009. szept. 7. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Ami azt illetei én biztos a 2.-at választanám. Tudom a mai vilgban a pénz is nagyon fontos, de engem nem nagyon érdekelne ha ez így lenne! Úgyhogy én is csak azt tudom mondani, hogy mérlegelj!!!

12/L

2009. szept. 7. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem hogy szörnyű így élni, az ember igazságérzete tótágast áll és fél karját adná hogy véget érjen ez a képmutatósdi. Mégis felnőtt fejjel azt mondom, sajnos Te semmit sem tehetsz. A szüleid döntése, hogy tudnak és akarnak-e így élni vagy sem. Az ilyen jellegű magánügyeikbe nincs beleszólásunk. El kell fogadnunk a döntéseiket, hiszen ők is felnőtt emberek. A felnőttek kapcsolatai sokszor nagyon bonyolultak és a koruk, tapasztalatuk miatt olyan élethelyzeteket is elfogadnak, amelyek ellen kamasz fejjel még forr a vérünk. Többet mérlegelnek, nagyobb kompromisszumokra hajlandóak és nagyobb súllyal esik latba a státusz, az anyagi helyzet, a létbiztonság. Az ember 40-50-60 éves fejjel már valóban nem akar csóró lenni, ha van lehetősége egy más minőségű életre is. Ráadásul anyukád nem csak a saját anyagi helyzetét tenné kockára, hanem a gyerekeiét is, amin a mai világban akár a továbbtanulás, nyelvtanulás, a jövőtökben rejlő számos lehetőség múlik. Plusz a családi életet, hiszen ha apukád csókolgatja anyukádat, akkor biztosan szereti még. Csak hát ugye a pasik étvágya néha nagyobb... (és sokszor a nők is olyanok hogy totál rászállnak egy tehetős férfira, nem is egy ilyen sztorit ismerek...). Ha szóba kerül persze beszélgess velük erről, hogy szerinted hogy lenne helyes, ők hogyan látják, mit éreznek egymás iránt, talán ez nekik is segít tisztázni az érzéseiket. Viszont nem érdemes kirobbantani a háborút, ha nekik megfelel így ez a helyzet és ti gyerekek sem szenvedtek hátrányt, apukád diszkréten csinálja a dolgait, nem hoz kellemetlen, megalázó helyzetbe benneteket.
2009. szept. 7. 21:57
 4/6 anonim válasza:

szegény !!!

nálunk is ahsonlo helyzet van csak nem hisszük hogy csalja apa anyát és nagyon reméljük mert 5 en vagyunk testvérek átlagosan élünk

és ...............

de sztem nem lessz smemi gond

mond el anyudnak bezséljetek apuddal és bezséljétek meg éés amiben tudsz minidg állj anyud mellett ebben az időszakban nehéz lessz neki is neked is

de sztem jobb lessz apud nélkül

de sztem apud fizteni fog majd nektek ha elválnak apudék

sok sikert a családi béke érdekében

2009. szept. 11. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:

ne tegyél semmit

ha megengedhetitek magatoknak esetleg tudnám javasolni vmilyen külföldi bentlakásos sulit.

2009. szept. 12. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:
nálunk is pont ez a helyzet L/17
2009. dec. 31. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!