Mit csináljak, hogy anyával kicsit jobb kapcsolatom legyen?
Istenem, add, hogy legyen elég türelmem, erőm és időm arra, hogy a leendő gyerekeimre odafigyeljek, tudjam őket szeretni és megérteni, egyformán, kivétel nélkül.
Sajnálom a helyzeted, ezen nagyon nehéz lesz változtatni.
Sajnálom, de szerintem ezzel nem tudsz már mit kezdeni. :S Meg van a véleményem anyukádról, de az inkább nem írom le. Szerintem bírd ki még azt a 3 évet otthon utána (jobb esetben) úgyis mész fősulira/egyetemre.
Biztos nehéz lehet neked hogy nem tudsz semmit megbeszélni anyukáddal, de ha apukádnak biztos van rád néha pár szabad perce. Persze azért nem kell vele fiúkról dumálni de a sulis dolgokat szerintem neki is el lehet mondani. :) Szóval próbálj meg nem láb alatt lenni anyukádnak, és ne kezdj el lázadozni ellene, legalább apukád kedvéért legyél hozzá kedved.
Sok sikert!
Sajnállak, mert én is olyan vagyok aki meg tudja beszélni anyukájával a dolgokat, és iszonyú lehet, ha ez nincs meg. :(
Nekem van egy barátom, aki meleg, és emiatt szülei elég megtűrtként kezelik otthon, és rengeteget kínlódik, hogy semmire sem kíváncsiak a szülei - nem csak a pasijaira, hanem alapvetően az életére - és anyukám pl megsajnálta, és ő szokott hozzánk jönni és beszélget anyukámmal, nyílván nem pótol neki sokat, de segít, hogy néha meghallgatja egy felnőtt ember, meg tanácsokat ad neki és nem is ítéli el őt. Nem tudom, lehet hülyén hangzik, de más barátnőd anyukája, akit kedvelsz nem segítene ? Ha nem tetszik az ötlet, bocsánat, csak tipp volt. :)
Köszönöm szépen.:)
Igazából az a baj,hogy folyton ingadozik a hangulata,tud nagyon jófej lenni,de fél perc múlva már üvölt.Ezért nem merek önmagam lenni,mert ha valami nem tetszik neki már kiabál...sajnos nem az van itthon vele,hogy ami a szívemen,a számon-részemről.Én egész nap mosolygok,de tőle fú nagyon ritkán látok mosolyt,nevetést alig.Vagyis de,a szomszédokkal amikor traccspartizik nevet ezerrel,de ilyenkor én vigyázok öcsiimre.Minden nap menni kell valahova csavarogni,vásárolni,stb,de ha én elmegyek csesztet folyton,h már megint hova mééész,kiveeel?az öltözködésembe is beleszól.és persze mindig minden az én hibám.
van egy nagyon jó barátnőm,irtó jófej az anyukája,vicces,vele szoktam pasidolgokról beszélni...amikor beteg vagyok,Ő ír nekem sms-t,hogy jobbulást,hív fel,míg anya szerint csak kényeskedek,és ugyanúgy kellett télen takarítanom meg minden,tüdőgyulladással.Merthogy megfáztam,nem engedett el orvoshoz,mindig kicsit jobban lettem és újra nagyon köhögtem,ez ment vagy egy hónapig,mikor suli után elmentem dokihot,éss tüdőgyulladásom volt.nyugodtan írjátok le,mi a véleményetek róla,nem zavar.:( nekem is van róla,nem szép...persze az anyám,szeretem,de fú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!