Kamaszok! Ti milyen foglalkozáskor álmodtok? Esélyesnek érzitek, hogy valóban ez lesz a munkátok?
Figyelt kérdés
Mi szeretnél lenni, "ha nagy leszel"? Tudatosan készülsz erre a karrierre? Szerinted elérhető számodra? :)2013. jan. 24. 15:26
21/29 anonim válasza:
író, de azon kívül, hogy rengeteget olvasok és próbálgatom a szárnyaimat, nem sok mindent tehetek az ügy érdekében. amúgy meg Magyarországon ezzel a foglalkozással szépen éhen is pusztulnék, mert annyi kereslet van igényes irodalomra, a déli sarkon mélyhűtőre.
22/29 anonim válasza:
aneszteziológus
eddig van egy angol középfokúm meg 4,86 lett a félévim (gimnázium)
16/L
23/29 anonim válasza:
Ügyvéd szeretnék lenni, remélem van rá esélyem.
Jó tanuló vagyok és már most gyűjtögetek a tandíjra.
Áprilisban fogok angolból középfokozni.
15/L
24/29 anonim válasza:
én fogorvos szeretnék lenni..:) és remélem leszek is ;)
25/29 anonim válasza:
én tesztvezető szeretnék lenni valami jó márkánál pl. BMW
jó úton haladok felé mert már megvan a jogsim és vannak jó kapcsolataim
26/29 anonim válasza:
Hát én zenetanárnő szeretnék lenni,és heti 11-12 zeneóra mellett szerintem van esélyem.Minden álmom hogy az legyek*-*
12/L
27/29 anonim válasza:
Én kifutó modell szeretnék lenni. Folyamatosan dolgozom azon, hogy megfelelő legyen a testalkatom, nyáron lesz egy műtétem ami eltűntetni a legnagyobb testi "hibámat" így talán lesz majd esélyem arra, hogy felfedezzenek. Minden álmom ez és bármit megtennék, hogy modell legyek. 16/F
28/29 anonim válasza:
1 állatorvos ha nem jön össze jogikaron szeretnek vegezni de a vezető rendezo operator se rossz de mivel videót vágok szoval a médiában is szeretnek elhejeszkedni ha ez se jön össze akkor sportolo
29/29 anonim válasza:
Old Shatterhand, ruhafogas vagy Harry Potter szeretnék lenni. Azonban erősen gyanítom, hogy egyik se leszek. :D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!