Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti milyen foglalkozá...

Kamaszok! Ti milyen foglalkozáskor álmodtok? Esélyesnek érzitek, hogy valóban ez lesz a munkátok?

Figyelt kérdés
Mi szeretnél lenni, "ha nagy leszel"? Tudatosan készülsz erre a karrierre? Szerinted elérhető számodra? :)
2013. jan. 24. 15:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Német magántanár, és igen, eléggé nagy a valószínűsége, hogy az leszek. Német tagozatra fogok menni.
2013. jan. 24. 19:21
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban újságíró. Ha az nem jönne össze, akkor fotós, műsorvezető, vagyis médiában szeretnék elhelyezkedni. Hát, végül is nagyon kis szinten készülök ár, megragadom a lehetőségeket ---> tavaly sulirádió, idén újságíró szakkör, de sajna csak 2 hetente tudok menni ... brühühüh. Igen, szerintem elérhető, bár tény hogy még nagyon sokat kell dolgoznom azért, hogy valóban beteljesüljön. Ha sikerülne az újságírói karrier álom, akkor mindenképp nemzetközi szeretnék lenni, ezért nyelveket is kell tanulni. De bízom benne, hogy összejön :) 14/L
2013. jan. 24. 19:37
 13/29 Bella2992 válasza:
100%
Elég régóta rajzolok, tehát mindenképpen valamilyen kreatív/művészeti szakmát akarok találni magamnak. Sok minden felmerült még anno bennem - többek között az óri szakma is- , de ami a leginkább foglalkoztat az a grafikusi állás. Webdesigner, arculattervező stb... Abszolút bízom magamban, tudom, ha keményen dolgozok érte akkor elérhetem a céljaimat. Azonban úgy vélem, itt Magyarországon sanszos, hogy nem sikerül. Svájcba akarok kiköltözni, az egyetemet is ott akarom majd elkezdeni.
2013. jan. 24. 20:56
 14/29 anonim ***** válasza:
utolsónak nem akarom letörni a lelkesedését, de ha komolyan gondolja akkor gyorsan iratkozzon át művészeti iskolába - hacsak nem oda jár alapból. anélkül szinte semmi esély.
2013. jan. 24. 21:21
 15/29 anonim ***** válasza:

Énekesnő :)))

Tudom, hogy sok mindenkinek ez az álma, és tudom, hogy csak nagyon keveseknek valósul meg, de nekem ez a mindenem. Mondhatni, hogy tudatosan készülök rá, 6 éves korom óta zongorázom, és már kis koromban is állandóan énekelgettem. :)

Énekversenyeken is részt vettem már, és ha egy szinttel feljebb jutok, akkor szeretnék részt venni még többön, viszonylag sok helyre hívtak már meg énekelni pl esküvőre, elsőáldozásra, városházai gyűlésekre, stb...A barátnőim is állandóan azzal nyaggatnak, hogy énekeljek nekik. Járok énekórákra 1,5 éve, a tanárnőm is azt mondta egyszer, hogy én vagyok a legjobb a hasonlókorú diákjai között, és még régebben is mondta ezt egyszer a kórusvezetőm. Többen (köztük az énektanárnőm is, aki operaénekes volt) mondták már, hogy libabőrösek lesznek, ha énekelek. :) A legaranyosabb az volt nekem, mikor egy énektagozatos kislány(kb 12 éves) azt mondta, hogy nem hallott még ilyen szép hangot, mint az enyém. :)))

Szóval szerintem nem lehetek olyan rossz, bár saját magam előtt sokszor lebecsülöm magam. (na jó, most biztos nem úgy tűnik :DDDD)

Nyilván van B tervem, mert erre nem alapozhatok. A médiának kb az összes területe érdekel, valamint a design is. Pl ruhatervező, lakberendező (inkább utóbbi).

De szerencsére elég okosnak mondhatom magam, és könnyen tanulok, ezért anyukám azt szeretné, ha orvos lennék, és régebben én is ezt akartam, de már nem vagyok annyira biztos benne, csak azt tudom, hogy nem akarok tanár lenni, és hogy nem akarom, hogy bármi közöm legyen a matekhoz. :D

Szóval még bármi lehetséges. :)

15L

2013. jan. 25. 01:09
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én hajléktalanokon szeretnék segíteni és nehéz helyzetű gyerekeken. :) Nem tudom, hogy hogyan lehetne rá készülni... Néha részt veszek szociális munkákon és nagyon élvezem őket. :) Szerintem minden elérhető csak nem szabad feladni. :))
2013. jan. 25. 13:50
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem akar dolgozni? Újságíró, műsorvezető...

Én már végeztem, festő vagyok, de majd hentes-mészáros tanfolyamra be akarok iratkozni :)

20F

2013. jan. 25. 19:55
 18/29 anonim ***** válasza:
Műszaki pályát szeretnék, mernök szeretnék lenni, leginkább motorokat terveznék, csak lehetetlen bekerülni. Viszont szeretem az épületeket, úgyhogy építészmérnök szívesen lennék.
2013. jan. 25. 21:43
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Tanító néni :) Tehát alsós tanár... :)

16L

2013. jan. 25. 22:53
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
én stewardess szeretnék lenni :)) vagy szállodai recepciós persze nem Magyarországon. Alap már megvan, idegenforgalmi szakközépbe járok most 2. éve. :) még van 3:D
2013. jan. 26. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!