Mit tehetnék? Valóban ezt érdemlem?
Sziasztok!
Egy 15 éves lány vagyok. Anyával nagyon jól kijövünk, talán azért, mert ő el tudja fogadni, hogy lassan felnőttem, de apával folyton veszekszem:( Jó tanuló vagyok, soha nem panaszkodtak a jegyeimre. A házimunkához elég idős vagyok már (mosogatok, főzök, takarítok stb.), de ha valahová megyek kell tudják kivel, hova és meddig. Ez még oké. De mikor hazaérek el kell mesélnem mindent, hanem követtet, meg kutat utánnam.
Tényleg nem lehet 15 évesen semmi magánéletem?
értem hogy sok szempontból már nagyon felnött vagy de az életkorod szerint még gyerek vagy - fiatalkoru - igy ők tartoznak felelősséggel.
meglátod évről évre egyre többet engednek majd meg ha látják hogy érdemes vagy rá most még csak féltenek de nagyon és megértem őket.
15 évesen még nem vagy lemaradva semmiről ...
Nálunk is ez van, bár szüleim elváltak, 2 hetente vagyok apámnál, de az szenvedés mindig. Anyám jófej, elenged sokhelyre, én sem cigizem, nem iszom, semmi olyasmit nem csinálok ami gázos lenne. Próbálj beszélni apukáddal, nameg okosan kell csinálni, hogy ne tudjon követni.
ha Bp-n laksz: felszállsz bármilyen buszra, ott szétnézel, van-e valaki rokon, ha nincs akkor ennyi volt, nem követnek. A köv megállónál leszállsz.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!