Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék? Valóban ezt...

Mit tehetnék? Valóban ezt érdemlem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 15 éves lány vagyok. Anyával nagyon jól kijövünk, talán azért, mert ő el tudja fogadni, hogy lassan felnőttem, de apával folyton veszekszem:( Jó tanuló vagyok, soha nem panaszkodtak a jegyeimre. A házimunkához elég idős vagyok már (mosogatok, főzök, takarítok stb.), de ha valahová megyek kell tudják kivel, hova és meddig. Ez még oké. De mikor hazaérek el kell mesélnem mindent, hanem követtet, meg kutat utánnam.

Tényleg nem lehet 15 évesen semmi magánéletem?

2010. júl. 22. 10:48
 1/6 A kérdező kommentje:
ui. nem cigizek, nem iszom vagy ilyenek:D
2010. júl. 22. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:

értem hogy sok szempontból már nagyon felnött vagy de az életkorod szerint még gyerek vagy - fiatalkoru - igy ők tartoznak felelősséggel.

meglátod évről évre egyre többet engednek majd meg ha látják hogy érdemes vagy rá most még csak féltenek de nagyon és megértem őket.

15 évesen még nem vagy lemaradva semmiről ...

2010. júl. 22. 11:12
 3/6 A kérdező kommentje:
De ez azért nem túlzás? :S
2010. júl. 22. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint nagyon jó szüleid vannak, hisz' törődnek Veled! Elhiszem, hogy néha "az agyadra mennek", de biztos vagyok benne, hogy Ők csak jót akarnak, és féltenek! Légy hozzájuk egy kicsit elnézőbb! :-)
2010. júl. 22. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy egyáltalán elengednek, és 15 évesen az a legkevesebb, hogy tudnak róla hol merre kivel. természetesen nem kell minden részletet aprólékosan megosztanod, egyszerűen készülj rá, ha tudod, hogy megkérdik mit csináltál, elmondasz annyit ami nekik is kielégítő válasz, és akkor egy kis "magánszférád" is maradt.
2010. júl. 22. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, bár szüleim elváltak, 2 hetente vagyok apámnál, de az szenvedés mindig. Anyám jófej, elenged sokhelyre, én sem cigizem, nem iszom, semmi olyasmit nem csinálok ami gázos lenne. Próbálj beszélni apukáddal, nameg okosan kell csinálni, hogy ne tudjon követni.

ha Bp-n laksz: felszállsz bármilyen buszra, ott szétnézel, van-e valaki rokon, ha nincs akkor ennyi volt, nem követnek. A köv megállónál leszállsz.

15/f

2010. júl. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!