Anyukák néztétek a Házon kivül-t? Istenem, olyan borzasztó hogy igy kell nélkülözni gyerekeknek. Valóban ennyi mélyszegénységben levő család van Mo-n? Miért nem segit nekik az állam?
Látom sok mindenkit érzékenyen érintett a téma,3.ik kérdés már ma ezzel kapcsolatosan.
Én ma néztm meg,mert tegnap kidőltem.Kár volt megnézni....
Nem értem,hogy engedhették haza azt a 2 hetes picit abba a putriba,ahol nincs rendes fűtés,kaja,víz,és most már villany sem.Szörnyű...
Bocsi ha már volt ilyen kérdés, még nem láttam, most jöttem csak fel.
Hát én sem értem, ha nem eszik az anyuka nem lesz teje, mivel eteti a kicsit, ha pénze meg nem lesz tápszerre?
A dokijuk meg no comment, biztosan tudja hogy milyen körülmények között élnek, hát nem volt benne annyi emberség hogy kiváltsa neki azt a gyógyszert. Szegény kicsit úgy sajnáltam, még a lázát sem tudták levinni mert még lázcsillapitójuk sem volt. Most is a sirás kerülget... :(
Igen, engem is ez zavar, hogy hányan kaptak most év végen több milliós jutalmat, a több száz ezres fizetésük mellé!
Meg hogy 150-200 ezer az átlag kereset Magyarországon!
Hol????! Felénk mindenki 70-80 ezret keres a gyárban!
Ha mindd a két szülő dolgozik, akkor van havi 160.000 ft-ha egy családnak! Na ebből fizess rezsit, lakás hitelt, és meg egyél, ruházkodj!
A szomszéd néni 60.000 Ft-ős nyugdíjából meg a 4 éves unikájár is eltartja, mert lepasszolják hozzá 2-3 hétre!
Szegény kislánynak lányom mondta lyukas a papucsod, lyukas a nadrágod...., koszos a ruhád.... Annyira sajnáltam szegényt.
Mikor nálunk eszik, úgy fal, mint aki sosem evett! Kérdeztem mi volt az ebéd, mondta semmi...
Ilyenkor látom milyen jó dolga van a lányomnak, másnak a tizede sincs meg! Hiába mondom lányomnak ne válogass, mert a Vivinek ennie sincs mit...
Engem az is felháborít, hogy hol van ilyenkor a gyámügy?! Nem arról van szó, hogy aki szegény attól vegyék el a gyereket, de aki ilyen körülmények között vállal saját felelőtlensége miatt gyerekeket, attól igenis vegyék el! Se víz, se villany, se fürdés, és még gyógyszert sem kap az a szégény gyerek! Komolyan ilyenkor olyan dühös és tehetetlen vagyok!
Rendszeresen adakozunk gyermekvédelmi alapítványoknak, de én is tudom, hogy az csak csepp a tengerben. :(
Két picit gyermekünk van, akiknek mindent megadunk. A legnagyobb természetességgel trappolnak a hütőhöz és nyúlnak a finomságokért. Mikor néztem a riportot én éreztem rosszul magam. :(
Természetesen nem arra a családra értem amit írok, akiknél a ház törlesztője megugrott, és anyuka se talál állást. :(
5-ös vagyok..
Azt mondják 55ezret kapnak,na igen azt mondják...A valóság 25 e gyes+ 3 gyerek után családi=3x16e===73 ezer
A gyerekek nem tehetnek róla,ebben igazad van. Vajon nem lenne nekik jobb ha nevelőszülőkhöz,vagy otthonba kerülnek? Nem fáznának,lenne mit enniük,ha beteg ápolnák,gyógyszert kapnának,tiszták lennének-egészségesebbek lennének! Amikor leesett a nagy hó,hómunkásokat kerestek,a kerületünkben minden jelentkezőnek tudtak munkát adni! Apuka foghatta volna magát és eljön Pestre,alszik hajléktalanszállón,de lenne pénz gyógyszerre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!