Anyukák néztétek a Házon kivül-t? Istenem, olyan borzasztó hogy igy kell nélkülözni gyerekeknek. Valóban ennyi mélyszegénységben levő család van Mo-n? Miért nem segit nekik az állam?
Szerintem így is "sok" amit az állam ad. Sajnálom a gyerekeket de ebbe fognak szocializálódni és kitermelik az újabb és újabb nyomort.
Kapnak segélyt ,kapnak családit,lopnak nem dolgoznak. A gyereknek az lesz a természetes hogy körülötte a felnőttek nem mentek munkába soha.
A putrit kitakarítani nem pénz kérdés.
Rengetegen vannak és azt a segélyt amit kapnak mi fizetjük ki dolgozó emberek.Én nem merem bevállalni a 2.3 babát ,Ők meg szülnek halomra ! Azt kéne támogatni aki normálisan él és dolgozik,ott szülessen még több gyermek ,mert Ők lesznek adófizetők. Putriba szülést mi a francért finanszírozzuk?
El kell törölni minden alanyi jogú segélyt és juttatást.
Az a legrosszabb az egészben, hogy az apuka végig mosolyogva mondta, hogy a gyereknek nem tudja kiváltani a gyógyszert és szinte mindig mosolyogva válaszolt, hogy miket nem kapnak meg a gyerekei. Sajnálom én is a gyerekeket. De úgy éreztem, hogy az apuka nem is akar tenni semmit.
Viszont az első családot, akit mutattak, nagyon sajnáltam. Látszott, hogy rendes, dolgos család és a válság jutatta őket szegénységbe.
Az a borzasztó, hogy rengeteg olyan ember van (riprton kívül), aki másoktól vár megoldást, mindenért más a hibás, ő nem tehet semmiről, de a markát azt tudja tartani, és a gyerekkel takarózik, hogy szegénynek nincs mit ennie, nincs pénz erre arra.
Ilyen esetben munkát kínáltam a cégem nevében több hátrányos családnak, amikor kérdeztem, hogy mikor jön dolgozni, akkor csak annyit mondott:- hülye lenne minimálbérért dolgozni. Mondtam: -Ember annyival is beljebb lennél, ha kp-ban megkapnád minden hónap végén nem lenne könyebb a családnak? Máegrántott a a vállát, és azt mondta: akkor ne segíts.
MI VAN?? Munkát kínálok a mai világban, de csak a pénz kéne, tenni meg nem akarsz érte...
Másik fickó 5 gyereke van 2 államiban a rossz körülmények miatt, a legkisebb csak 2 éves. Egy tákolmányban laknak, volt, hogy beszakadt a teteje is. A gyámügynek már rég el kellett volna vennie a gyerekeket, de nem tudják mégsem. (Naponta kapnak fizetést, hogy ne egybe veréke el az egészet). Szerinted meló után minden nap hova vezet az első útja? Kocsmába!!! Jobb esetben visz a családnak egy kg kenyeret.
Benne van a szerződésükben, hogy lopás miatt azonnal elbocsájtás van. Ami azt jelenti, hogy a család elveszti az állandó tartós bevételét. Szerinted hányan kockáztatják meg havonta, hogy 2-5 ezer forintért kirúgják őket? Minden második!!!!
A legtöbbön nem is lehet segíteni.
hogy hogy nem kapsz :O
na itt nyílik ki a bicska a zsebemben.Putriba ne szüljön vagy ha igen akkor ne akarjon utána semmit se segélyt se családit
Attól, hogy nem dolgozol, még jár a családi pótlék. Gondolom a gyerekek magyar állampolgárok, vagy az a gond, hogy külföldön éltél, vagy esetleg ott születtek a gyerekeid?
Sogórnőm se dolgozik, mégis kap családi pótlékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!