Anyukák néztétek a Házon kivül-t? Istenem, olyan borzasztó hogy igy kell nélkülözni gyerekeknek. Valóban ennyi mélyszegénységben levő család van Mo-n? Miért nem segit nekik az állam?
Figyelt kérdés
Annyira megérintett. :( Szokunk mi is segiteni másoknak, de hát abból nem lakatjuk jól az összes gyereket. Hogy tudják az államfik nyugodtan álomra hajtani a fejüket? Legalább a gyerekekre néznének...2013. jan. 24. 12:04
21/22 anonim válasza:
roma családként irok... ilyenkor valósággal szégyenlem a fajtámat ugymond....hisz mi én is párom is hiába dolgozunk..keményen párom kamionos és nem látjuk egymást havi 2 szer csak én pedig postán dolgozom a 3 éves gyerekem mellett. komolyan mondom 1 sajnálom a gyerekeket és nem hagynám hogy így nőjenek föl 2 pedig szörnyen haragszom rájuk hiszen mi pár roma származású akik próbálnak nem így élni veünk együtt vagyunk ítéltetve és le cigányozva holott mi is ugyanúgy ítéljük és bíráljuk őket
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó!
Átérzem helyzeted. Igen sajnos mindenkit egy kalap alá vesznek, pedig igenis vannak rendes roma családok, én személyesen is ismerek és jóban is vagyok velük. Szoktam sokgyerekes romacsaládoknak gyerekruhákat adni, babakocsit. És nem kell ahhoz romának lenni hogy lusta és dolgozni nem szerető emberrel találkozzunk, aki nem gondoskodik kellően a gyerekeiről, hajaj... Csak sajnos az emberekben kialakult egy előitélet a romákról, vagy bármilyen más szinű, nemzetiségű emberről és ez mindenhol igy van. Természetesen úgy ahogy én sem, vannak még sokan persze akik nem nézik le őket, csakhát ott van az a tábor akik igen...
2013. jan. 26. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!