Van olyan csodaszer, amivel valóban tökéletesen ki lehet szedni ruhából az alma, őszibari, stb. foltokat?
ha fehér a ruha akkor kimosod és kidobod a napra (máramikor van és az iylen jellegü foltokat kiszivja a nap
ha szines vanis szappan tár és dörzsi dörzsi
A nap. Csak sajnos télen "nem kapható".
Nyáron mindig úgy teregetem a foltos tuhákat, hogy a foltot érje a napsütés. Teljesen kiszívja belőle. Amikor először olvastam, nem hittem el, de aztán saját szememmel is láthattam.
Bio áztató, amit télen használok, és puha sörtés kefe(nem tudok kézzel dörzsölni, xr a bőröm, ez meg fürdő szetthez volt körömkefe, nagyon puha sörtével), pl a Nesquik kakaót semmi se szedte ki, ez igen, vagy pl a banán, az se jött ki mással, ezzel igen, almára még nem próbáltam(olyan foltunk nem keletkezett egy jó ideje), őszilevet is kivette.
Nyáron a foltok 98%-t kiszedi a nap, a maradék meg lecsúszott róla, és megszáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!