Mire jó a Tahiti Noni Juice? Valóban "csodaszer"? Hol és mennyiért kapható?
elözö vagyok, ezt talàltam rola!
Több Noni termék kapható. Én is próbálkoztam már több különböző fajtával,mert nem a gyógyszeres kezelésekkel akartam a tüneteimet "eltüntetni",hanem más -mellékhatások nélküli- megoldást akartam találni a problémáimra. Csak a "Tahiti Noni" az a termék,ami valóban nagyon nagy hatást gyakorolt a szervezetemre.A többi,(általam fogyasztott) Noni termékről ezt nem tudom elmondani.
Saját tapasztalatom alapján írom a következőket.Amikor egy influenza vírus kiprovokálta az asztmámat, olyan stádiumba kerültem,hogy azonnal kórházba akart utalni a tüdőgyógyász, hogy infúzióban kapjam a szteroidot.Nem vállaltam, mivel előtte egy hormonkezeléstől 15kg-ot híztam, és tudtam,hogy a szteroidtól még ugyanannyi jött volna rám. Akkor jutott hozzám egy üveg Tahiti Noni. Rengeteg anyagra allergiás vagyok,tehát csak 3 ml-t mertem kockáztatni reggel és este,de 3 napon belül
már éreztem a hatását. Akkor 7 üveg Nonit megittam másfél hónap alatt,(nagyon drága volt, több,mint a fél fizetésembe került)de kihozott abból az állapotból.Azóta elmúlt 2 év, de eddig megúsztam szteroid nélkül, és semmilyen gyógyszert nem szedek azóta sem. Nagyon megerősíti az immunrendszert,roborál,feltölti vitaminokkal a szervezetet. Akik nem betegek talán nem érzékelnek lényeges különbséget, de az immunbeteg, nagyon legyengült embereknél valóban "csodaszerként" működik. Bárkinek merem ajánlani. Nem tapasztaltam semmilyen káros mellékhatást sem. A valódi "Tahiti Noni"-hoz hálózaton keresztül,termékforgalmazókon keresztül lehet hozzájutni.
Olvasni róla ezen a címen lehet:
Az előzőhöz:
Ártott a ........pénztárcánknak, de rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!