Tot Beáta kérdése:
Ha vízér van a házunkban, kinél lehet érdeklődni, ki méretni és mennyiért? Amióta az ágyam a mostani helyén van 2. db. Endometriozisom lett, a párom pedig 180 fokot fordul éjszaka és egy növény sem marad életben a szobámban. Lehet a vízér az oka?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 12:14
2/10 anonim 

válasza:

Lehet méretni, nekünk le is lett "védve", így nem okoz káros sugárzást.
3/10 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz? endometriozis = jóindulatú daganat.
Vagy nem tudom mire értetted.....
2010. szept. 17. 12:34
4/10 anonim 

válasza:

Érdemes lenne elolvasnod:
5/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad lehet, csak próbálok rájönni mi lehet a probléma, de lehet hogy a 130 éves házunk az oka.
5 hetes terhes vagyok és lehet hogy csak egyszerűen féltem a babát. Azért köszi a válaszokat mindenképp hasznosak voltak.
2010. szept. 17. 12:50
6/10 anonim 

válasza:

Sokan hisznek ebben, apósomék is. Kimérették a házat , amit ugye ezzel a csodapálcával csináltak. Átrakták az ágyat és húú de jó meg minden, a múlt héten anyósom majdnem lebénult alvás közben, mert az egyik csigolya elnyomott egy ideget.
Folyton fáj a feje.
Szerintem ez egy nagy marhaság.
Igaz vannak olyan helyek, ahol egyszerűen az ember rosszul érzi magát valamiért, de szerintem ez nem a vízérek miatt van.
7/10 anonim 

válasza:

8/10 anonim 

válasza:

A tudományos alapját én nem vitatom, ezt a fejesekre hagyom, de az biztos, ha valaki hisz valamiben, akkor az gyógyít, az hatásos. Én is kimérettem az ágyamat, átraktuk a megjelölt helyre és azóta az egész éjszakát átalszom, szinte forgolódás nélkül és reggel pihenten ébredek. Lehet a hit miatt, lehet, hogy tudományos magyarázat van erre. Ez az ország, azért tart itt ahol ,mert senki nem hisz semmiben, mindenki szkeptikus, rosszindulatú ....
9/10 anonim 

válasza:

Én is kimérettem, hol legyen az ágyam, mert egy természetgyógyász azt mondta, vízér felett fekszem. Aztán átrendeztük az egész szobát, akkor sem lett jobb semmi. Ugyanúgy rosszul alszom, fáradt vagyok...stb.
10/10 anonim 

válasza:

Ja, és az a legnagyobb poén az egészben, hogy kérdeztem egy helyet, ogy ott jó lesz-e az ágyam. Erre ki se mérte a pasi, egyszerre azt mondta, hogy persze, jó. -.-' Honnan tudta, hogy ott nincs vízér? Hülyeség az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!