Miért nem engedi az anyukám, hogy lányos nadrágot hordjak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 11:24
21/27 anonim válasza:
a kérdező nem szimpla pasis nadrágot akar hordani olvasd már el hanem lányos nadrágot,hogy néz már ki egy fiún? bár nekem mindegy úgy csinálnak a tinik magukból hülyét ahogy akarnak,mindenesetre nevetsége,hogy a kérdező ezen siránkozik,de az is,hogy valaki szerint férfia és normális hogy a fiúk férfiak lassan úgy öltöznek,mint a lányok...
22/27 anonim válasza:
a legtöbb válaszoló szerint a csőnadrág b*zis pedig nem az más dolog hogy a kérdező kifejezetten nőit akar azt én se vennék fel de van férfi csőgatya is.
23/27 anonim válasza:
A csőgatya mitől lányos? Ne lány gatyát vegyél, vannak fiúknak is. Remélhetőleg nem vagy túl magas mert a hosszú vékony pipaszár lábakhoz nem túl előnyös ez a típus.
24/27 anonim válasza:
17es, amikor te voltál 14 gondolj már vissza arra mit szóltak a szüleid azokhoz a ruhákhoz amit fel szerettel volna venni, aztán úgy b uz izz felnőtt úrinő létedre már ha az vagy.
25/27 anonim válasza:
nem tudom rám gondolsz-e de lány vagyok,és sose öltöztem idiótán,így nem szóltak bele nem akartam fiúnak öltözni vagy utcalánynak..itt a kérdés az volt miért nem engedi az anyja,hogy lány ruhát hordjon,nem az,hogy férficsőnadrágot,ha tudnál olvasni,és lehet lepontozni de nevetségesek a mai tini fiúk,tényleg néha nehéz megállapítani lassan milyen nemű a tinik nagyrésze..nekem ne mondja senki,hogy nem bu*is ha lila,rószaszín paszentos pólóba és passzentos színes nadrág van a fiúkon,minden az csak nem férfia,meg ízléses
26/27 anonim válasza:
De gustibus non est disputandum. Ízlésekről nem lehet vitatkozni.
Ha régi képeket visszanézzük, néha el sem tudjuk gondolni, mit láttunk azokban a ruhákban jónak, amit régen hordtunk.. Nem hiszem, hogy ez ilyen fontos kérdés. :D
De ha már Istent is belekevertük... mindenki pucér seggel jött a világra, maradjon is úgy! Éljenek a nudisták!
27/27 anonim válasza:
Azért nem engedi az anyukád, hogy lányos nadrágot hordj, mert fiú vagy. És a fiúknak bizony fiús nadrág dukál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!