Miért nem engedi az anyukám, hogy lányos nadrágot hordjak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 11:24
11/27 anonim válasza:
Azok férfinadrágok, nem női de basszus ha még te se tudod megkülönböztetni a nőitől miért akarod felvenni? Mi az isten van veled? A mai fiúk nem akarnak férfiasak lenni?
12/27 anonim válasza:
csőnadrág nem csak lányoknak van hanem fiúknak is-.-
13/27 anonim válasza:
van fiúban is csőnadrág, egy szürke, fekete színű, még jól is nézne ki a maga módján:D de ne mások után menj, legyél egyedi:)
14/27 anonim válasza:
Mennyire egy begyepesedett béna emberek vagytok. Most a csőnadrág a divat, ha neki a lyán jó akkor miért na hordhatna olyat? Ettől még nem lesz homokos páwa... Miért baj ha egy fiú jól akar kinézni? Aki itt háborog az mit adna a gyerekére? Az a normális mikor a gyerek béna tüdőig felhúzott mackónadrágot hord?
15/27 anonim válasza:
Utolsó attól,hogy nem támogatom,hogy egy fiú lány ruhát hordjon és lányosan öltözzön nem vagyok begyökösödött és béna,szimplán nem támogatom,hogy a fiam ügy nézzen ki,mint egy rossz bu**i attól,hogy az a divat hogy pálcika testű kisfiúk,passzentos nadrágot hordanak még nem fognak jól kinézni,de röhögni lehet rajtuk az tuti,ettől férfiasak biztos nem lesznek,inkább lány ruhába bújtatott csontváznak néznek ki.
16/27 anonim válasza:
Fiúban is lehet csőnadrágot kapni és szerintem jól néz ki, ha nem színes:)
15L
17/27 anonim válasza:
@19:27
Én inkább azokat a kamasz fiúkat tudom szánni akik az általam fent említett módon öltöznek.
18/27 anonim válasza:
a tüdőig felhúzott mackónadrág és a lányos,passzentos nadrág között azért van normális nadrág is és normális öltözködés is
19/27 anonim válasza:
Hű, de fel tud idegesíteni néhány ismeretlen pár mondatával. "nem akar b_zit nevelni" Jézusom, milyen felfogás ez? Öltözzön úgy,ahogy akar. Ha valaki meleg, akkor abból nem tudod kinevelni a dolgot. Ne utálják már ennyire egymást az emberek. Egyébként is , a kérdező egy szóval se említette hogy az lenne. Most biztosan le leszek pontozva,de nem tud érdekelni.
20/27 anonim válasza:
úristen egy csőnadrág miért lenne b*zis ?? legtöbb férfi ruhaboltban is csőnadrág van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!