Anyukám nem akar elvinni pszichológushoz! Mit tegyek?
Engem sem vinnének el szerintem a szüleim,már többször felvetettem anyának, hogy lehet elmennék , de nem hisz nekem hogy tényleg el akarok menni.
Mindenesetre ha szeretnéd velem beszélgethetsz privátban. Ugyan nem vagyok pszichológus, de amiben tudok segíthetek.Végeredményben is talán könnyebb kezdetben beszélgetni úgy egy emberrel , hogyha nem látod közvetlen ..
Én is szívesen segítek, ha tudok. Ha mást nem, meghallgatlak szívesen, arra mindenkinek szüksége van. Vannak dolgok, amiket valakivel meg kell beszélni.
Én kétdiplomás pedagógus vagyok, tanultam pszichológiát is, gyerekekkel foglalkozom, hátha tudok segíteni. A saját fiamat is vittem már pszichológushoz, amikor úgy éreztem segíthet, igaz akkor ő még kisebb volt. De te már egyedül is felkereshetsz egy szakembert, ha úgy érzed, neked az segít a legjobban.
Persze felmerül bennem a kérdés, hogy a szüleiddel milyen a kapcsolatod, ha nem bízol bennük, anyukád meg benned nem. Biztos, hogy segítségre van szükséged!
Mi a problémád?
Lehet, hogy az is segítene ha kiírnád magadból.
Vagy fogadd el az itt jövő felajánlást, hátha tudnak neked segíteni.
ELvileg minden iskolában kellene, hogy legyen iskolapszichológus vagy ifjúságvédő(nem tudom, pontosan mi a státusz neve) esetleg ő tudna segíteni vagy elirányítani a megfelelő szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!