Lenne valaki az anyukám?
Szivesen leszek az anyukád. Irj, kérdezz bátran!
Kicsit maradi vagyok, de azért normális. Legalábbis remélem.
Bocsi, én még nem vagyok abban a korban, de szívesen leszek a húgod! :D
16/L
Hasonló cipőben járunk...
20 vagyok, a szüleim folyton dolgoztak-nak, alig látom őket, mivel én suliban vagyok, mikor hazaérek, ők is mennek dolgozni. Már én is dolgozom a főiskola mellett, tudom, hogy nem egyszerű senkinek sem...
Nincs testvérem, mindig egyedül voltam, nem tudok kapcsolatokat kialakitani, de tudom, hogy szeretnek engem, csak nem tudják elválasztani a dolgokat... Elég gyakran összekaptak már többször, néha figyelembe se vették, hogy nekem iskola volt, hajnalban a vitájukra keltem, vizsgaidőszakban nem tudtam tanulni, mert apám depressziós volt...
Nem egyszerű az élet... Próbált erős maradni, és koncentrálj másra. Pl én megfogadtam, ha nekem gyerekem lesz, mindent megadok azélrt, hogy vele lehessek, amig 3 éves nem lesz, és oviba megy...
Lehet, hogy ez másnak semmiség, vagy hülyeség, de nekem fontos.
Eleg sajnos!Figyelj, az osztonozzon ha mas nemis, hogy neked is lesz majd gyereked, es majd oda tudod adni neki az egesz szived, meg azt is amit te nem kaptal meg.Ne roncsd el az eleted luxus cikkekel.
Szivesen leszek a novered. 14/L:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!