Miért nem ért meg anyukám? Szerdán megyek ortopédiára és anyukám el akar kísérni, de én egyedül szeretnék menni, mert már régóta járok ehhez az orvoshoz és nagy vagyok már nem kell kísérgetni.18/l
az édesanyádat is értsd meg.
nem téged szeretne idegesíteni, csak aggódik.
Más nagyon örülne neki, ha törődnének vele a szülei, és érdekelnék mi van vele.
Persze tudom, hgy te nem a "más" vagy. Ezért nyugodtan el kell neki mondani, hogy neked jobb lenne, ha ezt egyedül tudnád intézni, jobban tudnál az orvosra figyelni, és természetesen mindent el fogsz mondani neki. Ha pedig úgy érzed, hogy szeretnél támogatást, akkor jelzed neki. Ez utóbbit mindenképpen javaslom, hogy mondd, mert megnyugtatja a szülőket.
Tudom, hogy bosszantó, de örülj neki, hogy ilyen Édesanyád van.
Neked pedig jobbulást kívánok.
CSak nyugodtan
25/N
Nem , nem benned van a hiba, éppen ezért írtam, h te nem a "más" vagy, aki ennek örülne, mert mindenki más dolgokra vágyik, más miatt érzi azt, hogy támogatják. Csak próbáltam rávilágítani, hogy édesanyád nem a bosszantásod miatt szeretne elkísérni, az elutasításod fájdalmat okoz neki. DE: szerintem sem engedhetsz abból, hogy mit szeretnél, mert akkor az esetleges következő alkalommal is ugyanezzel a problémával kell megküzdened.
A lényeg, hogy anyudnak úgy kell elmagyaráznod, hogy miért nem akarod, hogy ne sértsd meg, így is úgy is rosszul fog neki esni. Tehát semmi gond nincs veled :) nem kell kiforgatni a szavaim, csak tanácsot próbáltam adni.
Kitartás, még valószínűleg lesz pár ellentéted az anyukáddal amíg " felnősz" (az én szüleim még néha mindig nem tartanak felnőttnek, pedig 3 éve a párommal élek és 25 éves vagyok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!