Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem volt kapcsolatom és már idős vagyok ehhez, fogom bírni egyedül?
hamarabb meg fogsz halni, mert ezen stresszelsz akarva-akaratlanul, mégha azt is mondod h jól vagy így.
az ember társas lény:S
egyébként nincs minden veszve, ha nyitott vagy még találhastz valakit :)
Hát ha hozzá vagy szokva, akkor biztos könnyebb, lásd: " bár jól megvagyok egyedül."
de szerintem sose késő elkezdeni.:)
Végülis...csak a legszebb rész marad ki...
Csak rajtad múlik.
De, valamilyen kapcsolatod csak volt már, nem? És akkor a szüzesség elvesztése?
Mi lehet a gond, szerinted?
Szerintem sosincs késő... Az én nagyapám egy chat oldalon talált magának párt. Bár szerintem neked inkább, mivel nem vagy állításod szerint szocializálódva, ezért inkább emberek közé kell hogy meny. Hogy beszélgess emberekkel, ismerkedj férfiakkal. Mindenkinek van lelki társa, csak meg kell találni.
Az idézeteket csak úgy írtam be.
...a magányra nem az ellenségeink, hanem a barátaink ítélnek...
„legyél olyan, mint a postabélyeg. Addig tapadj rá valamire, amíg el nem éred a célod”
"Lélek. Tudományos tény hogy nem létezik., mégis a legtöbb fájdalom oda telepszik le."
"A párkapcsolat olyan, mint a lottó, vagy bejön és örök boldogságot nyertél, vagy kitöltesz egy másikat."
„a siker, néha csak illúzió”
„a sivatagban a hang csak a homokhoz ér el”
„csak az marad magára, akinek nincs kit szeretnie”
„sehol sem érezheti magát az ember jobban elhagyatva, mint rengeteg ember között”
„valamennyien magányosak vagyunk, és azért tapogatózunk a sötétben, hogy megragadjuk valakinek a kezét”
"A legveszedelmesebb dolog a világon, ha valaki szellemes, de egyedül, egy zugba elhúzódva."
„a szabadság magányos dolog”
"A világűrben senki sem hallja a kiáltásodat!"
„még ha fel is nősz, a magány soha nem hagy el, csak könnyebben viseled el”
"Akit az egész világ utál, annak előbb - utóbb társául szegődik a félelem."
„minden, ami nagy és értékes, magányossággal jár”
"A lélek, ami szépséget lát, lehet, hogy néha egyedül sétál."
„igazi barátság csak a magányban található”
"Nincs szomorúbb, mint jó bort inni, és senkit se látni."
„semmi sem tesz minket annyira magányossá, mint a saját titkaink”
"Vannak helyek és pillanatok, amelyekben annyira egyedül érzed magad, hogy érzékeled az egész világot."
”aki örömét leli a magányosságban, az vagy vadon élő állat, vagy isten”
„érzem gyerekkorom zárt ajtóinak súlyát”
„néha csak egyvalaki hiányzik, mégis az egész világ néptelennek tűnik”
"Senki se vette észre, hogy eltűnt, mint azt sem, hogy ott volt, sem azt, hogy élt."
„zárkózott embereknek gyakran valóban szükségük van arra, hogy megnyílhassanak, és beszélhessenek érzelmeikről”
„aki önmagát a külvilágtól függővé teszi, előbb-utóbb boldogtalan lesz”
"A szerelem olyan, mint a háború. Ha kétfrontos, nem bírod tovább."
"Attól, hogy nem látod az út végét, még nem biztos hogy messze van."
„hiába nagy a szíved, ha másoknak kicsi az agyuk”
„bátornak lenni annyit jelent, hogy csak te tudod, hogy félsz”
„boldogság, olyan, mint a levegő, csak a hiánya tűnik fel”
"Aki mosolyog, az nem biztos, hogy boldog is."
„csak az a normális, akit nem ismersz eléggé”
„az egyedüllét nem rossz, csak van akit nyomaszt, és tönkretesz”
"Boldogtalanság, amikor nem akarsz ébren lenni, mert csak kétségbeesés, és magány ölel körül."
„a bánat egyetlen gyógyszere a napfény, a friss levegő, a kellemes társaság és a jó zene”
„a könnyek kimossák a bánatból a fájdalmat”
"Nem a gyengék sírnak, hanem a nagyon erősek."
„a belső, titkos bánatok sokkal, de sokkal gyötrőbbek, mint a közös nyomorúságok”
"Akkor tudod, hogy üres az életed. Ha álmaidban jobban szeretsz élni, mint a valóságban."
„a halál., az élet egyetlen eredeti alkotása. Ez a változás maga. Hiszen a régi így ad helyet az újnak”
"Aki magához vesz egy éhező kutyát az nem fog megharapni. Ez a különbség ember, és állat közt."
"Aki meg akar tenni valamit, az talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
"A kísértés hosszan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat az ajtón."
"Amint elkezd az ember azzal foglalkozni, hogy mit mondanak róla, elfelejt önmaga lenni."
„élni annyi, mint röhögni a halálon, és belehalni a röhögésbe”
„gondolkoztál már el annyira, hogy kételkedj önmagadban”
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Tényleg az egyik baj, hogy már annyira idős vagyok, amikor mások már paráznak, hogy még nincs gyerekük és jaj mi lesz. És kb. igazuk van. Ehhez képest én még azt sem tudom, hogy akarok-e valaha gyereket. Nem vagyok egy "fura szerzet", de azt hiszem, ha ezt bárki megtudná rólam (a barátaimon, családomon kívül), azon kívül, hogy nem hinnék el, biztos még kerülnének is, hogy valami gond lehet velem.
Egyébként az elég nagy gond, hogy ismerkedni is alig bírok, mert a 4-5 ilyen irányú kisérletem mind kudarcba fulladt, néhány elég csúnya módon (kihasználták az érdeklődésemet) és ez nem nagyon növelte a párkapcsolatokba vettem hitemet, nem beszélve arról, hogy nem ismerek olyan embert, aki boldog kapcsolatban élne.
Ha mondjuk most megismernék valakit, az nagy valószínűséggel nem "az igazi" lenne, ez még pár elvesztegetett év, plusz elég érzékeny vagyok, tehát nem is nagyon bírnám ki. Nem tudom mi a megoldás. Az a "szerencse", hogy erre csak ritkán gondolok, mert tényleg egyedül jó, csak attól tartok, hogy ahogy idősödöm ez erősödik.
Jogosan félsz. Erősödni fog. Az élet értelme, hogy te szeress, és téged szeressenek. Ez szerintem vitathatatlan.
A hiba a gondolkodásban ott van, hogy azt hiszed, mások nincsenek hasonló helyzetben. Vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!