Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még sosem volt kapcsolatom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem volt kapcsolatom és már idős vagyok ehhez, fogom bírni egyedül?

Figyelt kérdés
Nem is nagyon lesz már kapcsolatom (egyszer volt egy távkapcsolattal végződő 2 hetes "kapcsolatom" 10 éve kb.) , mert ehhez szerintem szocializálódni kell már jóval előbb, csak kicsit tartok tőle, hogy nem fogom bírni, bár jól megvagyok egyedül. Ha valaki ennyire ehhez szokott hozzá meg egyébként sem volt még barátja, akkor könnyebb, nem? 35/n
2012. aug. 10. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

De ne úgy keress valakit, hogy azt várod el, hogy ő legyen az igazi.. ez nem kor függő, hogy ki mikor találja meg...és ha teszem azt, találsz valakit, akivel "elvesztegetsz" 2-3 évet, de aztán vége a kapcsolatnak...az máris siker! Hiszen végre valaki mellett boldog voltál. Nem az a lényeg, hogy mennyi ideig tart, hanem, hogy az idő amit együtt töltötök az csodálatos legyen.

Ha máshogy nem megy, kezdj el neten ismerkedni!

Nem várhatod otthon, hogy egy nap bekopog a herceg az ajtódon. Tenned kell érte, mert a magány egyre csak fokozódni fog benned.

Nyilván kényelmesebb hagyni az egészet és beletörődni..

de ha nem akarod az életedet boldogtalanul és üresen leélni, akkor vágj bele!

És nem kell azt senkinek sem tudnia, hogy még nem volt kapcsolatod!;)

2012. aug. 11. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Mindig egyedül voltam. 28 éves koromban lett először párkapcsolatom. Jobb így, csak nem találkozunk eleget. Ami kár, hogy időnként keresek olyanokat, akik hasonlóan jártak, de nem találok. Fitt vagyok, sportos.

A nők olyan férfiakat választanak, akik megcsalják őket, vagy bántalmazzák őket. Amikor vannak olyanok, akik normálisak vagyunk, velünk meg úgy bánnak, hogy kollektív bűntetésként mi is férfiak vagyunk és ugyanolyan disznók. Vagy lúzerek vagyunk. Sok régi férfi barátom magányos, pedig nem csináltak semmi rosszat a nők értékelhetnék őket.

És ez rossz, hogy nem találunk olyan barátokat, akik ilyen magányosak és megértőbbek.

2020. szept. 3. 22:59
 13/14 anonim válasza:
Szia, sikerült azóta megtalálod az igazit?
2022. jún. 11. 17:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék valószínűleg igen..csak én fogok egyedül maradni
2022. aug. 1. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!