15/L vagyok, idén először megyek síelni és a szüleim olyanokba beleszólnak hogy: nem vihetek rövidujjú pólót, nem vihetek arckrémet, max 2 nadrágot stb. Mit csináljak?
Próbáld meg megbeszélni a szüleiddel, hogy mit miért vinnél.
2 nadrág valóban elég, szerintem rövid ujjút is vihetsz. Viszont az arckrém az egyik legfontosabb dolog. Egész nap kint a hidegben kiszárad az arcod, azt kezelni kell.
a pólót azért mert hogy minek, ha úgy is csak kicsit leszünk a szobákban.. biztos nincs olyan meleg
a krém meg egy picit szinezett uv-védős hidratáló lenne.. de azt mondják hogy csak tönkreteszi a bőröm,meg nem " szépségversenyre" megyek
"volt. tavaly. miért?"
Csak azért mert ha ilyen apró kérdésbe is beleszólnak, irányítanak, akkor mi lehetett a barátoddal kapcsolatban.
Mit problémázhatnak majd össze például mikor lefeküdni készülsz vele? Vagy szűz lány vagy? Le kéne szoktatnod erről őket.
szia !
mond meg nekik , hogy igenis egy kimerítő síelős nap után , amikor az ember kellemesen elfáradva beesik a szállásra , akkor jól esik levenni az átizzadt , meleg polár cuccokat és bebújni egy kicsit szellősebb felsőbe. Meg a kabát +anorák alá is fel kell öltözni . 2nadrág viszont tényleg elég. a krém pedig elengedhetetlen ( én mondjuk naptejet szoktam használni , nem speciálissí arc kenőcsöt , de ez mellékes ) . mond el nekik azt is , hogy síelés közben nagyon durván lelehet égni , tehát muszáj , sőt kell ez a kenőcs. ja és ajakbalzsamot is vigyél , kelleni fog.
és , hogyan tálald . pakolj egyedül , és ne enged , hogy belenézzenek a böröndbe , ha még is megtörténik , akkor pedig nyugodtan ismételgesd nekik a mondokádat . ők tudnak/voltak síelni ?
Ha ez megnyugtat:nem csak a te szüleid ilyenek.
Téliszünetben elutaztam apához,(szüleim elváltak,apa külföldön él) és amikor pakoltam,közölte velem,hogy hagyjam,majd ő bepakol.Kiválogatta azokat a dolgokat,amik szerinte feleslegesek. Mindent élére vasalt,a bugyiktól elkezdve a zoknikig,nem vihettem pólót+rövidgatyát aludni,mert "mit szól majd apád hogy ilyen szakadtan engedlek el" és berakta nekem az élére vasalt hosszú ujjú macis pizsamát,ami olyan kényelmetlen,hogy nem tudtam normálisan aludni benne,mert tök pici rám, már ezer éves,bökős az anyaga,viszkettem tőle,meg minden bajom volt. A lepedőktől kezdve a törölközőn át,az ágyneműkig mindent végig kellett cipelnem a városon,azthittem megszakadok,de a lényeg az,hogy apa mit gondol. Komolyan,ha megyek hozzá,úgy csinál,mintha idegenhez keszülnék-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!