Csak engem zavar, ha ilyen formán, de beleszólnak a gyereknevelésembe?
Gyermekem fejbevágott egy másikat játszásból véletlen, de mégis fejbevágás. Én mentem hozzá megkérdezni hogyan történt és kérjen bocsit és nézze meg jól van e a másik gyerek.
Mire a másik gyerek anyukája, Ó nem nem, semmi baja, nem kell ügyet csinálni ...
A gyerekem nem kért bocsit, ez volt az első ilyen. Itthon megkérdeztem, és mondta is, hogy a fiú anyukája mondta, hogy nem kell.
Neki nyilván ez a kényelmesebb, de engem ez nagyon zavar a másik anyuka részéről.
Fordított helyzetben én megvárom, hogy meglegyen a bocsi, és utána mondom a másik gyereknek, hogy szerencsére nem lett nagy baj, mehetnek vissza játszani. De nem előzném meg, mert látni, hogy egyből a gyerek merre hajlik, és így sose tanulnák meg.
Hogy vagytok ezzel ?
Harmadikkal értek egyet. Ez nem beleszólás, csak nem akarta, hogy a gyerekednek lelkifurdalása legyen, mert nyilván látta, hogy véletlen volt.
Persze ha neked jól esik ilyen dolgokon fennakadni, akkor egészségedre!
Már ott kezdődik, a bocsánat kérés megtanulása, hogy az nem bocsi, hanem bocsánat. Legalább vegyük komolyan. Az én időben bocsánat volt, most bocsi, az unokám meg csak egy b fog nyögni. Hú de jó lesz.
Amúgy megbeszéltem volna az anyukával, hogy bocsánat, de most épp, én, a gyerekemet tanítom bocsánatot kérni.
Pont tegnap történt nálunk ilyen.A lányomat dobta fejbe egy kissrác,én is mondtam hogy nem kell ebből ügyet csinálni.
1-Véletlen volt
2-igy sokkal gyorsabban tulvoltunk rajta,pár perc és ment a játék tovább.
kedves 6,
én meg megmondanám, hogy nem szeretném, ha beszélne a gyerekemmel a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!