Miért csinálja ezt anyukám? 16/L
Szilveszterkor megismerkedtem egy buliban egy sráccal, és azóta találkozgattunk párszor, minden alkalommal együtt is aludtunk (csak egy ágyban!) mert másik városban lakik, és ott aludtam, de nem egyedül voltunk. Tegnap összejöttünk "hivatalosan" is.
Anyám viszont nem akarja megengedni, hogy többet ott aludjak (ismétlem, nem a srácnál, hanem a közös baráti kör egyik tagjánál, és nem egyedül lennénk). Nem értem miért nem akarja megengedni.
Azt mondja, hogy "ennek nem így kéne mennie", és lehet randizni, de nem aludhatok vele. Miért? Nem csinálunk semmit, csak csókolózunk (néha kiszívja a nyakam), de ennyi.
Talán azt gondolja, hogy lefeküdnék vele? De ha le akartam volna, akkor már megtettem volna, és ha meg nem tettem meg, akkor ezek után se fogom még. Nem értem miért csinálja ezt...
Köszönöm a válaszokat!
16/L
Miért, akkor hogy kéne mennie? Jól érezzük magunkat együtt, nem csinálunk semmi butaságot, nem vagyunk felelőtlenek, és nem, nem terveztem lefeküdni vele még egy jó darabig, amivel ő is tisztában van, és tiszteletben is tartja a döntésemet.
Ezek alapján nem értem, hogy mi a baj azzal amit csinálunk. Mindkettőnknek jó.
Illetve azt sem értem még, hogy anyukám nyilvánvalóan a lehető legjobban próbált nevelni. Akkor meg nem bízik a saját nevelésében? 16 éves vagyok, ilyenkor már nem nagyon lehet nevelni egy "gyereket", csak bízni lehet abban, hogy nem lesz a gyerek felelőtlen. És én nem is vagyok az.
Én ugyan még nem vagyok régóta anyuka, de van egy 8 hónapos kislányom és nekem is jó a kapcsolatom anyummal, ahogy remélem nekem is nagyon jó lesz a lányommal. :)
Te szerintem, egy nagyon értelmes és felelősségteljes lány vagy és én tuti megengedném Neked, hiszen ezzel a bizalmát fejezné ki anyud, és manapság, aki nem akar szűz lenni, az délután a bokorban is megteszi, 14 évesen (SAJNOS), szóval nem kell hozzá ágy este és együtt alvás sem... Így tuti inkább büszkének kéne lennie Rád, elvinni dokihoz, nehogy egyszer elkapjon titeket a vágy és még nincs is gyógyszered, vagy óvszer nálatok, bár remélem ilyenre nagyon figyelnétek.
Ha most bízik Benned, később is a bizalmasa lennél és mindent megosztanál vele gondolom, de így.... Ha sokáig tiltja, később úgyis kijátszod, vagy ha teheted majd 18 évesen vagy előbb, költözöl..
Na szóval beszélj Vele vagy mutasd meg Neki a ezt a kérdést, hátha átgondolja... :)
Ha üzenhetnék Neki, azt mondanám, hogy nagyon sok buta fruska ismerősöm van, illetve látok ezt azt, de inkább melletted álljon és mindig jusson eszébe, Ő miket érzett ennyi idősen és minek örült volna, ha megengedik Neki... Én így szeretném nevelni a lányomat és mindig elfogadni és támogatni abban, amit szeretne, ha egy kicsit is tűrhető a terve persze. :P :)
Sok sikert és boldogságot!
Jah és én 17 voltam, mikor összejöttem a mostani férjemmel és már több mint 8 éve boldogan élünk, másfél éve a férjem és most itt a pici lányunk is... Minket sem tiltottak és mi sem siettünk el semmit! Most boldogok vagyunk és a saját lakásunkban élvezzük minden percet, amit együtt töltünk! :)
Üdv: Évi 25
Szerintem az együtt alvás 16 évesen nagyon korai főleg,hogy még nem is ismeritek igazán együtt,és tegnap jöttetek össze.
Nem úgy működik,hogy összejöttök aztán együtt is alszotok,az együtt alvás a szex nem rögtön kell hogy jöjjön,majd 1 év múlva ha megbízható lány vagy akkor igen,de most biztos nem engedném én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!