Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt anyukám? 16/L

Miért csinálja ezt anyukám? 16/L

Figyelt kérdés

Szilveszterkor megismerkedtem egy buliban egy sráccal, és azóta találkozgattunk párszor, minden alkalommal együtt is aludtunk (csak egy ágyban!) mert másik városban lakik, és ott aludtam, de nem egyedül voltunk. Tegnap összejöttünk "hivatalosan" is.

Anyám viszont nem akarja megengedni, hogy többet ott aludjak (ismétlem, nem a srácnál, hanem a közös baráti kör egyik tagjánál, és nem egyedül lennénk). Nem értem miért nem akarja megengedni.

Azt mondja, hogy "ennek nem így kéne mennie", és lehet randizni, de nem aludhatok vele. Miért? Nem csinálunk semmit, csak csókolózunk (néha kiszívja a nyakam), de ennyi.

Talán azt gondolja, hogy lefeküdnék vele? De ha le akartam volna, akkor már megtettem volna, és ha meg nem tettem meg, akkor ezek után se fogom még. Nem értem miért csinálja ezt...

Köszönöm a válaszokat!

16/L

2013. jan. 12. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*nem is ismeritek igazán egymást,nem rég óta vagytok együtt
2013. jan. 12. 18:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne azzal bajom, hogyha együtt aludtok, mert 16 éves vagy, de mivel csak szilveszterkor ismertétek meg egymást és még nem tudtok egymásról igazán sokat, én emiatt nem mennék bele. Ráadásul mondatod,hogy nem de elkaphat titeket a hév. Én mindenesetre csak akkor engednélek ott aludni nála ha minimum már fél éve együtt vagytok egyébként megértem anyukádat..
2013. jan. 12. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Ismeri a barátodat? Beszélgessen vele, ismerje meg, akkor megbízik majd benne, és engedni fog.

Teljesen természetes, hogy egy kéthetes együttjárást még nem követi közös alvás (ha csak olyan is, amit írsz).

Igazad van, de az anyukák dolga vigyázni a gyerekekre :-) Nyugi, nem maradsz le semmiről!

2013. jan. 13. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogyha eddig nyugodt szívvel bólintott rá a közös éjszakákra, miért épp most jut eszébe tiltani a gyereket? Szexelni nemcsak párkapcsolatnak nyilvánított viszonyban lehet.
2013. jan. 14. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!