Miért csinálja ezt anyukám? 16/L
Szilveszterkor megismerkedtem egy buliban egy sráccal, és azóta találkozgattunk párszor, minden alkalommal együtt is aludtunk (csak egy ágyban!) mert másik városban lakik, és ott aludtam, de nem egyedül voltunk. Tegnap összejöttünk "hivatalosan" is.
Anyám viszont nem akarja megengedni, hogy többet ott aludjak (ismétlem, nem a srácnál, hanem a közös baráti kör egyik tagjánál, és nem egyedül lennénk). Nem értem miért nem akarja megengedni.
Azt mondja, hogy "ennek nem így kéne mennie", és lehet randizni, de nem aludhatok vele. Miért? Nem csinálunk semmit, csak csókolózunk (néha kiszívja a nyakam), de ennyi.
Talán azt gondolja, hogy lefeküdnék vele? De ha le akartam volna, akkor már megtettem volna, és ha meg nem tettem meg, akkor ezek után se fogom még. Nem értem miért csinálja ezt...
Köszönöm a válaszokat!
16/L
Ismeri a barátodat? Beszélgessen vele, ismerje meg, akkor megbízik majd benne, és engedni fog.
Teljesen természetes, hogy egy kéthetes együttjárást még nem követi közös alvás (ha csak olyan is, amit írsz).
Igazad van, de az anyukák dolga vigyázni a gyerekekre :-) Nyugi, nem maradsz le semmiről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!