12 évesen engeditek hogy a lányotok járjon egy fiúval?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 10:17
12/28 anonim válasza:
Nos, én 12 évesen habarodtam bele először egy korombeli srácba, és elég komolynak lehetett minősíteni az érzést, tekintve, hogy évekig kitartott utána. Talán hihetetlennek hangzik, de a legkevésbé sem vágytam a szexuális érintkezés egyik formájára sem, beértem volna csókkal és öleléssel (csak aztán végül nem lett belőle semmi). Relatíve messze vagyok még a 20. életévem betöltésétől, szóval nem történt olyan régen mindez. Jó, ha az ember megbizonyosodik a tényekről, de azért rémeket látni sem muszáj.
13/28 anonim válasza:
Á, az összes tizenkét éves "pasizik" már ilyenkor. Annyiból áll a dolog, hogy fogják egymás kezét, slussz. Néha elmennek moziba, ilyenek. Ha engem kérdezel, ez annyira nem gáz, elvégre nem igazán fiúznak, csak azt hiszik magukról, és ez segít benne, hogy később felszabadultabbak és nyitottabbak lesznek a fiúk iránt. Nem egy lányt ismerek, aki egyszerűen képtelen flörtölni, vagy bármi, mert nem tud komunikálni a korabeli fiúkkal. kapcsolatuk sem volt soha, pedig már a huszas éveik felé tartanak, és úgy szenvednek, amiért nem tudnak "rendesen fiúzni". Persze ha komolyabb lenne a dolog, csókolózás, netalántán szex, akkor én sem engedném, elvégre 12 évesen nem ilyeneket kéne csinálni, de eggyütt járkálás meg kézfogás még bőven belefér.
14/28 B25 válasza:
Nehéz ügy. Mert ha megtiltod neki akkor úgy még nagyobb bulinak fogja érezni. Viszont egy 12 éves még nem áll kész egy komoly kapcsolatra. De tényleg hisz csak 12. Gyerek!!!
Nos én elmondanám neki hogy ez komoly és még ezzel ráérnek és mondjuk ha még 14 évesen is ez a szándékok akkor rendben. Később lehet hogy kiderül hogy nem is szerették egymást csak belegondoltak milyen menő ha valaki jár valakivel.
15/28 anonim válasza:
12 évesen még otthon szórakoztam minden féle hülyeséggel, eszembe nem voltak a lányok :D
Nem bírom elviselni, hogy változik a világ :DDD hehe de ha csak ennyi amit leírtak a többiek...ám legyen.
20f
17/28 anonim válasza:
Az,hogy együtt játszanak,együtt tanulnak,fogják egymás kezét,van szájra puszi ilyesmik szerintem belefér,nekem az első ilyen "szerelem 6-10 éves koromig tartott.
18/28 anonim válasza:
ja lemaradt 23 vagyok,és a fiú mellett is ültem 1.-4.ig,a szüleink is kedvelték,ismerték egymást,folyton együtt lógtunk,eszünkbe sem jutott semmi testiség,ráadásul még 14 évesen is a csók volt a maximum egy másik "kapcsolatomban"
19/28 anonim válasza:
Hát, egy korabelivel talán igen, akkor úgyse csinálnának semmi rosszat...:) De idősebbel nem.
20/28 anonim válasza:
Nem tudom mi lesz majd ha lesz egy 12 éves lányom,de arra emlékszem, hogy elég érdekes volt nekem 12 évesként, mert már voltak lányok, akik úgymond "jártak" velük egykorú fiúkkal, és engem meg lenéztek amiért én nem. Igazából nem tudom mennyire nevezhető kapcsolatnak 12 évesen, az ember csak később jön rá hogy mit is jelent igazán egy kapcsolat, és csak akkor tudja értékelni. Az a baj, hogy egyre több gyerek akar felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!