Szülők, hogy reagálnátok, ha a lányotok cuccai között ezt találnátok?
-fekete,csipkés tanga,
-fekete fűző
-kulccsal lezárt kis doboz
-egy csomó falatnyi bugyi?
Ha eddig normális alsóneműi voltak. Egy hónapja van barátja. Lehet neki készül? Mit tegyek? Mi van vajon a dobozban???
16,5éves lány,és 18,5éves barátja van!
meg mostanában egy csomó sminkcuccot vett a lányom,és festeni akarja a haját
Ezek teljesen természetes dolgok, mégis mit szólnék? Semmit. Ugyanolyan, mintha tollat, hajlakkot, egy bögrét találnál a szobájában.
Ha már nem szűz, az is természetes lenne, ha egy műfast találnál a szobájában.
engedd el a fantáziád...
na, arra kell neki:-D
A többi meg a barátjának... :)
Addig jó, amíg "csak" ilyeneket találsz nála. Lassan felnő. Örülj, hogy még csak most kezdte el, pedig a mai világban már sokan 13 évesen tartanak ilyeneket otthon. Szerintem ebbe ne avatkozz bele. Szerelmes, és a kapcsolatuk is friss. Talán ezért a falatnyi bugyi. :)
A smink sem túlzás, ha nem tesz magára egy egész vakolatot. A hajfestésről meg nyugodtan beszélj vele. Később még megbánhatja. :) De ha hajthatatlan... sajnos úgy sem tudsz mit tenni vele.
A legegyszerűbb ha elfogadod, hogy a lányod kezd felnőni. :) A doboz meg ne izgasson. Neked is biztosan vannak titkaid, amiket nem osztasz meg a lányoddal. Biztosan nem olyan nagy dolog. :)
és a kis dobozka csak engem foglalkoztat?
és biztos szűz,én úgy tudom,még nem csókolóztak
1. Mosolyognék, közben kicsit zavarba is jönnék, mert nyilván nem az én szememnek vannak ezek szánva.
2. Elgondolkodnék rajta, hogy a 16 éves, már nagyon nem kisgyerek lányom bugyisfiókjában miért kell nekem pakolásznom? Kíváncsiságból? Mert az elég gáz. Vagy mert a lányom nem pakol el maga után? Mert az is gáz, csak akkor részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!