Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, hogy reagálnátok, ha...

Szülők, hogy reagálnátok, ha a lányotok cuccai között ezt találnátok?

Figyelt kérdés

-fekete,csipkés tanga,

-fekete fűző

-kulccsal lezárt kis doboz

-egy csomó falatnyi bugyi?

Ha eddig normális alsóneműi voltak. Egy hónapja van barátja. Lehet neki készül? Mit tegyek? Mi van vajon a dobozban???

16,5éves lány,és 18,5éves barátja van!

meg mostanában egy csomó sminkcuccot vett a lányom,és festeni akarja a haját

2013. jan. 5. 18:49
 31/93 anonim ***** válasza:
93%

28-as

Miért te ha adsz pénzt a gyerekednek ruhákra, akkor nem vehet belőle csipkés bugyit? Leellenőrzöd, és ha azt vett, visszaviteted a boltba? Mi az, hogy honnan van rá pénze? Nyilván a szüleitől kapta.

Egy nő, ha van ízlése, a csipkés, szépet veszi meg, nem az egyszerű, simát.

2013. jan. 5. 19:10
 32/93 anonim ***** válasza:
93%
Én mindjárt 17 vagyok, de én kiakadnék, ha turkálnának a cuccaim között. Nyilván neki is van magánélete, amit nem akar megosztani senkivel. És, ha rá is kérdezel, hogy minek, akkor szerintem felesleg, mert úgyis tudod, hogy miért lett annyi falatnyi bugyija és nem fogja megmagyarázni hiszen szerintem ő sem nyúlkál a más ilyen dolgai között otthon. Nekem anyu megengedi az ilyen bugyikat is, nincs belőle gond. És, hogy mi van a fekete dobozban? Ha akarja elmondja úgyis, ha nem, akkor ne feszegesd.
2013. jan. 5. 19:12
 33/93 anonim ***** válasza:
93%
Egyszer kapnám rajta anyámat,hogy kutakodna lezárnám a szekrényemet basszus... Most nehogy már rád tartozzon,hogy a lassan felnőtt lányod milyen bugyit hord... Jó hogy nem az érdekel,hogy a gyereked milyen meztelenül
2013. jan. 5. 19:13
 34/93 anonim ***** válasza:
61%
"Egy nő, ha van ízlése, a csipkés, szépet veszi meg, nem az egyszerű, simát." Hééé! Az ízlés nem itt kezdődik! Egy fehér pamut alsóval sincsen semmi gond. És tökre ne a nagymama bugyira gondolok most.
2013. jan. 5. 19:15
 35/93 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért van kulcsra zárva a doboz, mert tudja hogy kutakodsz és mindenbe beleütöd az orrod. És mint a példa is mutatja, így is van. Eddig a fehérneműs fiókját kutattad át, most már a fehérneműs fiókon, a szekrényén át az ágyneműtartóig..
 36/93 anonim ***** válasza:
94%

1.ásd el magadat

2.ha zavar akkor a fűzőt küld el postán,majd én hordom a lányod helyett

37/93 anonim válasza:
100%
egy hónapja van 18 éves pasija és a lányod 16? és nem csókolóztak? ezt komolyan elhiszed? ne nevettesd már ki magad...
2013. jan. 5. 19:17
 38/93 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. Ugyan én férfi vagyok, és vagy 20 éve voltam már kamasz, de ha anyum anno megtalálta volna a rejtett óvszereimet (amiket még nem használtam, de tartalékban voltak szükség esetére), és még számon is kérte volna, nos abból lett volna csetepaté! :)

Véleményem szerint hagyni kell kibontakozni picit a személyiségét. Mindenfélét hall, mindenfélét lát. Ez a kor amúgy is arról szól, hogy kinek mije van, és az ő korukban oltári ciki, ha kilógnak a sorból. Folyamatos a vetítés is egymás között.:)

Tényleg lehet, hogy a barátjától kapta karácsonyra. Lehet, hogy táncóra előtt átöltözésnél vizslatják egymást a lányok, és éppen olyan idióta csapatban van, ahol körberöhögik, ha "szamócás" bugyiban jelenik meg. (Köszi előző válaszoló!:D) Még jól emlékszem kamaszkorból, hogy egy csomó dolog arról szólt, hogy ne égjünk be a többiek előtt, vagy pozitívan kitűnjünk közülük, és szerezzünk egy-két pillanatnyi elismerést. :) Kamu kamu hátán.

Lehet, hogy a nagy alkalomra tartogatja, ami épp 3-4 év múlva történik majd meg, de már készül rá, hiszen most ez a téma közöttük. Sok magyarázat lehetséges, és ezek egyáltalán nem jelentik azt, hogy rossz útra tévedt.

Te nem veszed észre, amint nő, ám a környezete, amiben mozog, igen. Bizonyos szinten meg kell felelnie a környezetének, különben szorongó lesz, visszahúzódó, amit - gondolom -, nagyon nem szeretnél.

Egy biztos. Ha a beszélgetésetekből kiderült számára, hogy átlépted az intimszférája határát, azzal egy nagyon nagy fekete pontot szereztél nála.

Azt mondom, sokkal több bizalmat érdemelsz ki, ha éreztetni kezded vele, hogy felnőttként kezeled, különben teljesen elveszítheted fölötte a kontrolt, amíg ki nem nő a kamaszkorából.

2013. jan. 5. 19:21
 39/93 anonim ***** válasza:
100%

a kedves szülő nem azért kotorászott a lánya dolgai között mert aggódott hogy viszket a bőre a csipkétől,lehet hogy belénk nem szorult ész,de legalább tiszteletben tartjuk mások magánéletét és nem azt nézzük hogy"jééé,egy lány a korához illő bugyit hord"hanem azt hogy "egy anya le sz*rj az hogy a lány lassan felnőtt lesz"

ha meg a lánya nem bízik benne nem mondja el,és nem is vele megy el orvoshoz,ezek után meg nem is csodálkozzon hogy a lánya nem fog benne bízni

2013. jan. 5. 19:23
 40/93 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok választ.

mint anya,jogom és kötelezettségem,hogy tudjak róla mi történik a lányommal.

és ha ő nem mondja el,valahogy meg kell oldanom

2013. jan. 5. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!