Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, hogy reagálnátok, ha...

Szülők, hogy reagálnátok, ha a lányotok cuccai között ezt találnátok?

Figyelt kérdés

-fekete,csipkés tanga,

-fekete fűző

-kulccsal lezárt kis doboz

-egy csomó falatnyi bugyi?

Ha eddig normális alsóneműi voltak. Egy hónapja van barátja. Lehet neki készül? Mit tegyek? Mi van vajon a dobozban???

16,5éves lány,és 18,5éves barátja van!

meg mostanában egy csomó sminkcuccot vett a lányom,és festeni akarja a haját

2013. jan. 5. 18:49
 61/93 anonim ***** válasza:
100%

A lányom kb. 16 éves volt mikor az első fiúval le akart feküdni. Megbeszéltük. Azt is, hogy hogyan fog védekezni. Otthon üresen hagytuk a lakást, vettünk nekik óvszert.

Mindig mindent megbeszélt velem. Most 21 éves, a barátjával él, külön saját házban. Dolgoznak mindketten. Most is mindennap beszélünk, tudok minden dolgáról, kérdezhet, jöhet bármi baja van.

2013. jan. 5. 21:06
 62/93 anonim ***** válasza:
100%

.‎"amikor a gyerek azt mondja, hogy „Apa, szeretnék veled beszélni!" vagy „Apa, szeretnék neked valamit mutatni!", az lehet, hogy csak valami hülye játék a számítógépben, ami nem feltétlenül érdekel minket, de akkor se azt mondjuk, hogy „fiam, nem érek rá, nem látod, meccs van, híradó van, olvasok", bármi egyéb. „Anya szeretnék veled beszélni!" „Fiam, mosnom/főznöm/takarítanom kell…" Nem. Ez pontosan olyan, mint a halál, meg a hasmenés. Ha menni kell, hát menni kell. Le kell mindent tenni, nincs az a híradó, nincs az a meccs, ami ennél fontosabb lenne, mert a gyerek kétszer fog ilyet mondani, harmadjára nem fog hozzánk fordulni azzal, hogy ezeket a kéréseit vagy kérdéseit, ötleteit, vagy bármit megpróbálja bemutatni nekünk.

És elmegy. És eltávolodik, és úgy fogunk együtt élni a családi kubatúrában, a lakáson belül, mint az idegenek.

Apa, anya, gyerek, látszatra csupa szív, szeretet, mint a Mézga család, de valójában nem ismerik egymást, mert egymással hátnak élik az életüket vagy ki-ki „a saját számítógépében"

-Zacher Gábor

2013. jan. 5. 22:26
 63/93 anonim ***** válasza:
100%

45. 60. és 62. válaszoló

a szüleimmel lévő kapcsolatunkra ismertem ebben. szomorú :(

15/L

2013. jan. 5. 22:38
 64/93 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy attól félsz, hogy mivel te fiatalon szültél ő ne essen ebbe a hibába.

Tényleg beszélgetni kellene vele.

2013. jan. 5. 22:55
 65/93 anonim ***** válasza:
100%
Igazán sajnálom.(45-60 én írtam,62-t én linkeltem)
2013. jan. 5. 22:55
 66/93 anonim ***** válasza:
100%

Az en anyukam pontosan ugyanezt csinalta velem, mint te a lanyoddal... 18 evesen 3000 km-rel tavolabb költöztem töle... Ennek mar 5 eve es meg mindig nem tudja, hogy hol elek... Apukam mindig meghallgatott es soha nem cseszett le, csak a velemenyet mondta el nekem... A mai napig nem tudnam elkepzelni, hogy ne beszeljek vele es legalabb 2 havonta ne latogasson meg...

Nem biztos, hogy a te lanyod is ezt fogja csinalni, de! Megeri a kockazat neked?....

2013. jan. 5. 22:58
 67/93 anonim ***** válasza:
92%
"úgy tudom, hogy még nem csókolóztak" xD ezen jót nevettem :D ha járnak, akkor már biztos h csókolóztak... és amúgy ugyanúgy hordhat ilyen fehérneműt az is, akinek nincs barátja... pl én is pedig nincs pasim... és csak úgy mellékesen, mi az istent kerestél te a szobájában??? ha az én anyám lennél, amint megtudom h kutakodtál (ami elég hamar megtörténne, mivel mindent megjegyzek h hol és hogyan volt...) azonnal mennék és leordítanám a fejedet és soha többé nem bíznék meg benned... még egy picit sem...
2013. jan. 5. 23:10
 68/93 A kérdező kommentje:

Nagyon elgondolkodtatott amiket irtatok.

Köszönöm szépen.

Csak nehéz elképzelni,hogy ő esetleg csokolozik,meg ki tudja mit csinál már a pasival. És igen,az én szerelmi életem 0. De amit írt valaki,hogy irigykedek,az nevetsêges!

2013. jan. 5. 23:13
 69/93 A kérdező kommentje:

67! azért ez sem megoldas,hogy leordíod anyukád fejét. ;-)

bocsi,hogy nem válaszoltam még mindenkinek priviben, csak telefonról nehezen megy a gépelés

2013. jan. 5. 23:16
 70/93 anonim ***** válasza:
100%
50es, szekrénybe is felakaszthatja száradni...
2013. jan. 5. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!