Szülők, hogy reagálnátok, ha a lányotok cuccai között ezt találnátok?
-fekete,csipkés tanga,
-fekete fűző
-kulccsal lezárt kis doboz
-egy csomó falatnyi bugyi?
Ha eddig normális alsóneműi voltak. Egy hónapja van barátja. Lehet neki készül? Mit tegyek? Mi van vajon a dobozban???
16,5éves lány,és 18,5éves barátja van!
meg mostanában egy csomó sminkcuccot vett a lányom,és festeni akarja a haját
Nem is csókolózott, hát persze. Ha anyám a cuccaim között kutatna, én is ezt mondanám. (Ami érdekes lenne, tekintve, hogy 21 vagyok... :D)
Ezek teljesen normális cuccok manapság, nem kell ilyen ügyet csinálni.
Amúgy meg mit kéne tenned? Akkor is dugni fog egyszer, ha elveszed az összes bugyiját :D
Másrészt meg ha tiltod tőle, akkor lesz az, hogy majd 1-2 év múlva összeáll valami irritáló sráccal vagy valami idős fickóval és esetleg még le is lép. Általában ez a következménye a szigorú tiltásoknak.
A dobozban meg biztos heroin és kokain van, mi más? [Édes Istenem.]
kedves aggódó anyuka,ha kutatsz a lányod dolgai között ne lepődj meg ha titkold valamit,egy lány nem mindig beszéli meg az anyával az ilyeneket,nem biztos hogy szeretné veled megbeszélni a szexuális életét,főleg ha ilyen a hozzá állásod,próbáld meg inkább felnőttként kezelni a lányodat,akkor nem fog hazudni,de ne is kutass a dolgai között,a kis dobozban lehet bilincs,de ha az is van benne az ő dolga
lehet azt mondani hogy nem értem mert nem vagyok anya,én csak azt mondom hogy az én anyám miket rontott el,és ha nem úgy kezel mint egy gyereket nem lennének előtte titkaim
fogadd el,a lányod már nem kis gyerek,ha "segíteni"akarsz neki akkor nem ez a módja,inkább legyen szoros a kapcsolatotok,akkor ha van valami elmondja,de a kutatás nem megoldás,ez nem kioktatás,de talán egy korombeli több tanácsot adhat mivel jobb tudom hogy mit érezhet/gondolhat
19L
Miért te azt hiszed, előző, hogy a csipkés tanga többe kerül, mint a nagymamabugyi? Igen, sok boltban valóban, de lehet kínaiban is venni. És ezek elég olcsó cuccok.
Feltételezem, mikor anyuka adott neki pénzt ruhákra, akkor nem öregasszonyoknak való holmikat vett.
Egyáltalán egy csinos bugyi kislányoknak is általában díszített, egy kis csipke sok gyerekbugyin is van, mi ezzel a gond? A fekete szín is normális, épp olyan, mint a piros, zöld, sárga, fehér.
LOL.
"A többit elrejtette az ágyneműtartóba."
ÉS EZT MÁR MEGINT HONNAN TUDOD?
Tudod mikor beszélném meg veled a dolgokat a lányod helyében....
Azért egy valaminek örülök: a lányod nem lesz ilyen a gyerekénél kutakodó, értetlen anyuka.
"10-es, a dobozt nem említettem, az azóta is ott van, a többit elrejtette,az ágyneműtartóba..."
Tehát azóta is kutakodsz, szép!!
Ezt sem értem, hogy miért írjátok, hogy mit keres a lányai cuccai között. Azért nem minden 16. éves lány mos magára, és ha mosok leszedem a szárogatóról a ruhát akkor nyilván el is teszem.
Miből van rá pénze 16. évesen mert ha a fiú vette neki akkor már nem is kell gondolkoznod a miérteken.
Ha továbbra is kotorászol a dolgai között, ÉS még rá is kérdezel a dolgokra, egyre több lezárt dobozt fogsz találni. Ma még csak a bugyikat titkolja el.
Szembe kell nézned a ténnyel, hogy a 17 éves lányod már nem a kétcopfos fruska az első osztály ajtajából integetve. Tudom, durva, de ha megbízhat benned, ha normális anya-lánya kapcsolatot ápolsz vele, ha tudja, hogy számíthat rád, akkor nem fog kihagyni az élete fordulópontjaiból sem.
És igen, azért van falatnyi bugyija, mert barátja van, és le fog, vagy már le is feküdt vele. És igen, a sminket is azért vette, hogy szebbnek érezze magát. És a hajfestéket is. De ahelyett, hogy kétségbe esnél, segíts neki, hogy mi áll jól, és mi már durva. Adj neki tanácsokat, hogy érezze, számíthat rád, és nem kell eltitkolnia semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!