Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, hogy reagálnátok, ha...

Szülők, hogy reagálnátok, ha a lányotok cuccai között ezt találnátok?

Figyelt kérdés

-fekete,csipkés tanga,

-fekete fűző

-kulccsal lezárt kis doboz

-egy csomó falatnyi bugyi?

Ha eddig normális alsóneműi voltak. Egy hónapja van barátja. Lehet neki készül? Mit tegyek? Mi van vajon a dobozban???

16,5éves lány,és 18,5éves barátja van!

meg mostanában egy csomó sminkcuccot vett a lányom,és festeni akarja a haját

2013. jan. 5. 18:49
 81/93 anonim ***** válasza:
100%

OFF

15 és fél éves lány, ezzel a körmös dologgal lavinát indítottál :) Csak hogy tudd, netről a gyakorlatot nem tudod megtanulni. A tananyag pedig végképp nincs fent sehol. Illetve, de. Az olyan is :))

ON

Kérdező, asszem magadban kell helyretenned, hogy a lányod már nem kislány, hanem szinte kész nő. Anyaként tudom, hogy ez nehéz, de ebben a korban nem szabad már őket kisgyerekként kezelni. Drukkolok nektek.

2013. jan. 6. 16:50
 82/93 A kérdező kommentje:

Valaki kérdezte,hogy mivel foglalkozom.

Régen táncos voltam. go-go dancer? ha ez mond valamit.

De utána, 22 évesen kiléptem. Azóta cukrászattal foglalkozom. Szinte ez az életem, ebben nagyon jó vagyok, imádok alkotni,újakat kitalálni.

/+Szeretnék manikűrös tanfolyamot végezni, majd tavasszal./

2013. jan. 6. 17:06
 83/93 A kérdező kommentje:

Most visszaolvasva olyan mintha egy szigorú, prud anya lennék. Pedig 30 körül vagyok,mint említettem. Én festem a hajam,szoláriumba járok...stb

de van egy kis különbség köztem,és a lányom között. Meg mielőtt nem volt barátja,nem akart felnőttesebb lenni.

2013. jan. 6. 17:10
 84/93 anonim ***** válasza:
100%

A szigorúság, prúdség nem a külsődben jelenik meg, hanem a lányodhoz való viszonyodban :)

Természetes, hogy a barátja hatására elkezdett nőcisedni. De amúgy is abban a korban van, hogy kezd kibontakozni a nőiessége. Ráadásul ebben te is példa vagy előtte, hiszen adsz magadra.

Nem visszafogni kell, hanem normális keretek között támogatni.

2013. jan. 6. 17:21
 85/93 anonim ***** válasza:
*prűdség
2013. jan. 6. 17:22
 86/93 anonim ***** válasza:
100%
A nőies bugyik normálisak. Beszélj vele sokat, és egy idő után meg fog bízni benned.:) Hidd el, rossz, hogy kutakodsz nála, mert ha ezt még sokáig csinálod, nem fog bízni benned, hazudni fog. Normális, hogy sminkel, de ha festeni akarná a haját, nem örülnék... Na mindegy. Bízz benne, beszélgessetek! Sok sikert!:)
2013. jan. 6. 21:19
 87/93 anonim válasza:
61%
jó isten a magdi anyus színre lép... :D hahaha :D hát nem szeretnék a lányod lenni,de a lányod barátja sem hogy ilyen anyóssal ver a jó isten :)
2013. jan. 6. 21:36
 88/93 anonim válasza:
100%

elolvasva a kommenteket, nem akarok sokmindent ismételni. annyit tennék hozzá, hogy anyuval nekem sem volt tini koromban jó a kapcsolatom, tudom, hogy kutakodott. akkoriban menő volt a levelezés, és mikor nagy reményben megírtam egy-egy levelet, azokat nem küldte el, pedig megkértem rá és a szemembe hazudott. el kellett telnie pár évnek, mire rájöttem, véletlenül találtam meg a szekrényében (mert csokit kerestünk öcsémmel:D), és mind kibontva ott feküdt... szerinted ez milyen érzés, ha megtudja az ember, hogy hülyének nézik és nem bíznak benne és még el is olvassák a magándolgait? ebből kifolyólag amúgy az első alkalmamat sem beszéltem meg vele, soha semmiféle szexuális téma nem jött fel közöttünk. Biztos vagyok benne, amikor nekem lesz gyerekem, egészen máshogy fogok ezekhez a dolgokhoz állni.

18 évesen elköltöztem másik városba az egyetem miatt. Azóta normális a kapcsolatunk, de nem is beszélünk érzelmi dolgokról, pedig hiányozna. Annyit mondok, h épp van-e barátom és hogy jól kijövünk. Kész. Szerintem te sem akarod ezt, úgyhogy változtass a dolgokon.

Teljesen normális, hogy festeni akarja a haját, és sminkel szinte 17 évesen. Főleg, ha te is adsz magadra a leírás alapján, ő is nőiesen akar kinézni.

2013. jan. 7. 23:05
 89/93 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

Én 27 éves vagyok a kislányom 4 hónapos múlt.Édesamyám 47 éves és imádom,a,mai napig szinte mindent megbeszélünk,nekem ő a legjobb barátnőm is egyben és ezt ő saját magának köszönheti!

Mindíg megértett.nem beszélt le semmiről,csak elmondta a véleményét és ha nem is értettem vele egyet,utólag mindíg kiderült,hogy igaza volt és egyre többször fogadtam meg a tanácsát!

Apukámmal nem tudok mindent megbeszélni...ő sokszor lehurrogott...

Imádom anyukámat!

2013. jan. 8. 17:09
 90/93 A kérdező kommentje:
Köszi mindeninek. A privatban anyázókat meg nem tudom mire vélni..
2013. jan. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!