Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 évesen engeditek hogy a...

12 évesen engeditek hogy a lányotok járjon egy fiúval?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 10:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
47%
NEM!
2013. jan. 18. 10:19
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Én "jártam" 12 évesen egy osztálytársammal, de csak iskola szinten. A saját lányomnak sem tiltanám, de nem szerveznék nekik közös programokat, nem lenne átjárkálás, csak annyi időt lennének együtt, mint a barátokkal. Mi is mindig "bandáztunk", nem kettesben voltunk. De akkor véresen komolyan gondoltuk, hogy mi szerelmesek vagyunk :)
2013. jan. 18. 10:22
 3/28 anonim ***** válasza:
60%

Nem mintha ezt a szülő dönthetné el... maximum korlátozhatod,aztán majd szépen lázadni kezd a gyermek.

Ha elég intelligens már,akkor nem fog semmi olyat csinálni,ami nem helyes. Azon felül pedig ennyi idős korban a "járnak" annyit jelent,hogy pusziszkodnak,fogják egymás kezét,talán még egy csók is elcsattan,leülnek a parkban egy padra,ezen felül pedig ugyanúgy a barátokkal lógnak közösen.

Engedném természetesen,de azért megbeszélném vele,hogy miről is kell(ene),hogy ez szóljon. Sosem voltam az ésszerűtlen korlátozás híve (lásd első válaszoló!).

2013. jan. 18. 11:09
 4/28 anonim ***** válasza:
26%

12 éves lányomnál én is az "észszerűtlen korlátozás" mellett lennék. 12 évesen ne a fiukon járjon az esze. Nem engedném.

A 2-es válaszoló gondolom huszonéves minimum, és azért akkor teljesen mások voltak a 12 évesek, nem úgy, mint most.

2013. jan. 18. 14:08
 5/28 anonim ***** válasza:
34%

Nem, nem nem és nem!

12 Évesen csak töltse okosan az idejét.

2013. jan. 18. 15:23
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok és nekem engedték...mármint 12 évesen volt az első és utolsó barátom egyben. Nem tudom, hogy Te, Kérdező vagy-e a gyerek vagy a szülő.

De ha Te a szülő vagy akkor Te ismered a lányodat. Anyám elég jól ismert ahhoz (és ismer most is), hogy tudja nem csinálnék hülyeségeket. Nem hinném, hogy olyan sokat változtak volna a 12 éves gyereke azóta, hogy én voltam az (hát jah...2 év...mégis mennyit változtam) szóval szerintem annyi lenne az egész, hogy fognák egymás kezét, max. egy arcra puszi (legalábbis nekem ennyi volt). Amúgy meg a haverokkal lógtunk

2013. jan. 18. 15:25
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

De béna vagyok elküldtem a kommentet pedig még akartam írni...Jesszus!!!

Szóval nem vagyok a Te helyzetedben, hogy dönteni tudjak, nem tudom, hogy mi lenne a jó döntés de remélem segítettem (ha minimálisan is) azzal, hogy leírtam nekem milyen volt ez az egész két évvel ezelőtt ;)

14L

2013. jan. 18. 15:28
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok

Igen húszas éveim végén járok, nem "mostani" vagyok.

De abban az időben járkáltak 13 évesek a suli mögé, vagy estek teherbe 14 évesen... Nem új "találmány" ez. És nem is kellett hagyni a szülőnek, hogy együtt járjanak, öt perc suli után.

Mindig volt, van, lesz rá példa. Ahogy a mostani 12 évesek között is rengeteg a normális, GYEREK. Ami nem azért fog véget érni mert van egy "szerelme"

2013. jan. 18. 15:38
 9/28 anonim ***** válasza:
23%
Nem, de ha normálisan nevelem a lányom nem is akar 12 évesen pasizni.
2013. jan. 18. 15:45
 10/28 anonim ***** válasza:
87%
Velem is az van, mint a 2-essel. 13 vagyok, 1 éve volt egy "fiúm", de csak annyi volt, hogy órákon egymás mellé ültünk, meg néha dumáltunk. Nem valami nagy szám, ha megbízol a lányodban, és ismered a fiút (nem valami suttyó csíra, aki egyből letapizná a lányt) akkor szerintem megengedheted neki :)
2013. jan. 18. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!