Szülők, miért nem engednétek meg, hogy a 16 éves lányotok egy barátjánál (! ) aludjon?
Figyelt kérdés
Még csak nem is járunk... Ő a legjobb barátom, a szüleim is ismerik (bár annyira nagyon nem). Tíz éve ismerjük egymást, mégse aludhatok nála egyszer sem. Nem értem... Oké, hogy ő fiú, én meg lány. Szépen elmondtam a szüleimnek, hogy nincs köztünk semmi, mondták, hogy jó, de akkor sem. Barátnőkhöz elengednek...2013. jan. 2. 21:14
1/12 anonim válasza:
Igazuk van. 16 évesen még felesleges szexelni. Ha nem akartok, akkor miért akarsz ott aludni?
2/12 anonim válasza:
Én is egy sima barát baráttal vesztettem el a szüzességem és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. :)
3/12 A kérdező kommentje:
Miért ne? Együtt lehetnénk, filmezhetnénk, beszélgethetnénk, hülyülhetnénk. Ahogy a barátok szoktak.
2013. jan. 2. 21:18
4/12 A kérdező kommentje:
Nem fogunk szexelni. Van barátom, neki meg barátnője.
2013. jan. 2. 21:19
5/12 anonim válasza:
Akkor még a barátod, az ő barátnője is csinálná a balhét.
6/12 anonim válasza:
Fiú-lány barátság nem létezik. Majd Te is rájössz.
A két félből ugyanis az egyik mindig többet akar...
Amúgy meg ha van barátod, miért nem nála akarsz aludni. Ezt végképp nem értem. De lehet, hogy ehhez én vagyok túl öreg?
:o)
7/12 anonim válasza:
Azért nem engedném, mert az ördög nem alszik.
Egyébként ha neked van barátod, neki pedig barátnője, kérdezzétek meg tőlük is, mit szólnának hozzá. Biztos örülnének ennek az ötletnek.
8/12 anonim válasza:
Én is teljesen értem a szülőket, bár én még nem vagyok az. Úgy is lehet egy baráttal hülyülni, filmezni meg beszélgetni hogy nem alszol ott. Elhívod őt magadhoz délelőtt, este pedig szépen hazamegy. Tudod, ezt még gyerekkorban lehet csinálni, 8-10 évesen, de amikor már a fiú ebben a korban van, könnyen csinálhat olyat, amit te nem szeretnél, vagy amit te is szeretnél... :) mert hát ugye ki tudja. Értsd meg a szüleidet, egy fiú barát más mint egy lány. Könnyen erőszakoskodhat még akkor is ha valami kis cickány gyerekről van szó. Majd ha idősebb leszel rájössz te is.
9/12 anonim válasza:
Ha van mindkettőtöknek más párja, és csak barátok vagytok, akkor miért nem lehet este elköszönni és hazamenni aludni? Nevetségesek az érveid. Én úgy érzem, te semmi mást nem szeretnél, mint jó alaposan bekavarni az életetekbe, mert unalmas a kapcsolatod. Milyen is lenne "véletlenül" csókolózni, összebújni... nem ott kezdődik az őszinteség, hogy magad és a szüleid is áltatod, hanem ott, hogy bevallod magadnak, hogy nincs elég erkölcsöd a jelenlegi kapcsolatodhoz, nem a megfelelő ember mellett vagy, különben nem vágynál estére más pasi ágyába. A barátságnak vannak határai. Ideje felismerni ezeket!
10/12 anonim válasza:
Ismerek egy srácot, akivel a szó legszorosabb értelmében megvitathatok bármit, még az elvont filozófiai gondolatokra is vevő, kölcsönösen számíthatunk egymás támogatására. Mindazok után, amiket nemrég a szemem láttára szenvedett végig egy különlegesnek hitt leányzó miatt - közben az én tanácsaimra támaszkodva -, nem tartom valószínűnek, hogy belém lenne habarodva. Magamról is biztosan állíthatom, hogy képtelen vagyok elképzelni vele egy kapcsolatot, fájdalmas, mennyire nem nekem való. Ebből szerintetek mennyi eséllyel lenne szex, ha egy éjszakára összekerülnénk? (Költői kérdés, ti nyilván elkerülhetetlennek látjátok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!