Szülők, miért nem engednétek meg, hogy a 16 éves lányotok egy barátjánál (! ) aludjon?
Meggyőzni? Én ugyan senkit. Csupán szemléltetni próbáltam, mennyire nem törvényszerű, hogy egy fiatal szexuális vággyal túlfűtve esik neki a másiknak, amint lehetősége adódik rá. Azt már rátok bízom, hogy kitalációnak nyílvánítjátok-e, ha igen, az nem az én bajom. Azt sem zárom ki, hogy nektek lenne igazatok, de engem a kérdező leírása valamiért másra enged következtetni, és én, mint hasonló viszonyt megélt személy át tudom érezni, mit is jelent ez a fajta kötelék. Tudom, hiába magyarázok annak, aki mióta az eszét tudja, szóba sem áll ellentétes neműekkel "piszkos szándék" nélkül.
Feltennék egy kérdést; szerintetek nem találják meg a módját, hogy nappal feküdjenek le, ha annyira akarják? Szülői felügyelet híján ugyanott tartunk, mintha éjszakára hagynánk őket magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!