2/51 anonim válasza:
Este 8-ig, de csak a saját szobájában.
3/51 anonim válasza:
Ja, és a 12 éves az nem kamasz, hanem gyerek.
4/51 eNerdzsy válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
5/51 anonim válasza:
Semeddig. 12 éves gyereknek otthon a helye. Max szülinapi zsúr 6-ig, és érte megyek.
7/51 anonim válasza:
Attól függ milyen buli!?
Diszkóba semeddig.
Házibuliba semeddig.
De egy ottalvós pizsibuliban egy barátnőjénél,ott maradhatna reggelig vagy akár másnap délutánig is.
8/51 anonim válasza:
Hát, én még a 15 éves fiamat sem fogom holnap elengedni. Nem gondolnám, hogy bármi fontosról lemarad, ha nem issza magát hülyére. :(
9/51 anonim válasza:
Miről szól a buli? Szilveszter van, ha akar ott alhat a barátnőjénél,még egy két lánnyal, ha van otthon szülő(akiket ismerek), vagy nálunk is lehet szilveszteri pizsamaparti.kapnak üdítőt, nasit, fagyit, virslit, éjfélkor gyerekpezsgőt. lehet a szobájukban zenét hallgatni, körmöt festeni, társasozni, hülyülni.
10/51 anonim válasza:
Én is 13 leszek én a barátommal megyek házi buliba.. hát érdekes lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!