Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lányotokat meddig...

12 éves lányotokat meddig engednétek el bulizni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 30. 21:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Hol a Kérdező?

Ez a halálom, mikor valaki feltesz egy kérdést, millió válasz érkezik rá, ő meg még csak nem is reagál!!!

2012. dec. 31. 23:13
 32/51 anonim ***** válasza:
76%
A PÁROM. Úristen,sírok a röhögéstől:D
2013. jan. 1. 11:20
 33/51 anonim ***** válasza:
48%
A barátom.. :)
2013. jan. 1. 11:52
 34/51 anonim ***** válasza:
23%
Akik sírnak a röhögéstől a Párom szó hallatán, azoktól kérdezném, hogy nem hallottátok még ezt a kifejezést? Mi az, hogy párja csak a cipőnek van? Már miért ne lehetne egy embernek is párja, társa?? Ezek rokonértelmű szavak ... Én kifejezetten értelmiségi emberek szájából is hallottam már, hogy a feleségüket/férjüket páromnak, kedvesemnek hívták, semmi gond nincs ezzel. Én úgy gondolom ezek kulturált kifejezések, nem úgy mint a nőm, hapsim, csajom, kanom ... stb. Na ezek nevetségesek, de a páromban én semmi kivetnivalót nem találok!
2013. jan. 1. 12:23
 35/51 anonim ***** válasza:
86%
Annyi a kivetnivaló legalábbis nekem,hogy egy 13 éves kislány ne mondja már,hogy párom,már az is durva hogy pasizik,meg bulizgat nem is értem miért vannak ilyen felelőtlen szülei,de,hogy még a párjának is nevezi az már nagyon nevetséges
2013. jan. 1. 12:59
 36/51 anonim ***** válasza:
30%
de volt aki magát a szót cikizte ki. szerintem az ciki. az egy másik dolog, hogy valaki már 13 évesen ilyen nagyra tartja magát. :)
2013. jan. 1. 13:12
 37/51 anonim ***** válasza:
25%
teljes mértékig egyetértek a 34. válaszolóval:) én is másoknak úgy mutatom be a barátomat, hogy a párom. mert ő hozzám tartozik. a másik felem, ha értitek miről beszélek:)
2013. jan. 1. 13:44
 38/51 A kérdező kommentje:

Itt vagyok :-) Köszönöm a válaszokat!

Ez csak egy elméleti kérdés volt, nem vagyok sem 12 éves lány, sem az anyja. Arra voltam kíváncsi, vajon hol tart a mai világ...

Amúgy ha lenne 12 éves lányom, én is maximum iskolai bulikra engedném el, vagy barátnőkhöz. Diszkóba semmiképp. Hogy hány óráig maradhatna, arra semmilyen tippem sincs, de biztos, hogy nem késő estig (barátnőnél ott aludhatna, ha a szülőknek nincs kifogásuk ellene).

2013. jan. 1. 22:33
 39/51 anonim ***** válasza:

Engem semeddig se engednek. Pizsipartikat szoktunk másik barátnőmnél csinálni, na ott maradhatok, másnap délelőtt haza megyek. :)

12/L

2013. jan. 2. 18:40
 40/51 anonim ***** válasza:
54%
14 éves vagyok, engem elengedtek házibuliba, 7-en voltunk. De előtte megigértem a szüleimnek hogy nem fogok részegre inni magam. Elején elkezdtünk inni, de mikor már kicsit szédültem akkor abbahagytam :D Aztán még éjfélkor megittam 2 pohár pezsgőt, de egyáltalán nem voltam részeg, úgyhogy szerintem máskor is elengednek majd. Olvastam a válaszokat, sokan írták hogy még 14-15 éves gyereket se engednének el... Szerintem ez már túlzás. Persze attól is függ hogy a gyerek hova akar menni, de ha csak haverkohoz menne simán elengedném, de előtte figyelmeztetném, hogy se cigi, se pia, se drog. 12 éves gyereket persze én sem engednék el sehova. De nem értem hogy 14 éves gyereket minek ennyire félteni. Itt gyakorikerdeseken sok választ látok szülőktől, hogy ők a gyerekeit nem engedik el szinte sehova. Ez se jó, mert szerintem minél több ideig van "megkötve" a gyerek, annál jobban vágyik arra, hogy megszabaduljon, hogy bulizzon,és mikor majd nagykorú lesz, az lesz az első dolga hogy bepótolja a bulikat, nem fogja ismerni a mértéket, nem fogja tudni hol a határ, nem fog hallgatni a szüleire, minden hétvégén részegre issza magát csakazértis, hogy megmutassa, hogy neki már nem lehet parancsolni, már felnőtt, már nem köthetitek meg. Szóval szerintem jobb, ha egy kicsit fiatalabban is elengeditek kisebb bulikra, ahol nincs sok veszély, nem kell annyira aggódni érte, ő viszont jól erzi magát, stb. Persze előtte figyelmeztetni kell, hogy drogot, cigit, piát stb. nehogy használjon, mert ha igen akkor utána nem engeded el többet sehova. Ha viszont semmi tilosat nem csinált a bulin sokkal nyugodtabban engedném el máshová mert tudom, hogy betartja a szavát.
2013. jan. 5. 10:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!