Szülök! Ti meddig engednétek ki a 16 éves lányotokat este?
nyár: csak úgy 10ig
bulikor 12ig
suliidő:fél9-9
akkor nagyon ritkán buli,és akkor is hétvége szóval 12.
14L:)
Lányom nemrég töltötte a 17-et.
Nincs megszabva hogy mikor mehet el, viszont telefonon mindig elérhetőnek kell lennie, és tudom kell kivel , hova mennek.
Heti kb. 5x ő főzi az ebédet, takarítani segít, vigyáz a húgára.
A bizonyítványa kitűnő lett.
Nos szerintem egy 16 éves lánynak már nem kellene megszabni, hogy meddig mehet el. Engem például bármeddig elengednek. Suli időben 11kor lefekszem aludni, szóval egy órával előtte biztosan itthon vagyok. Nyáron ha dolgozom, akkor attól függ, mikor kelek, de körülbelül ugyanaz mint suli időben. Hétvégente, és ha nem dolgozom akkor pedig attól függ, hogy érzem magam, szóval 10-től 6óráig terjedő idő intervallum..
Szerintem, jó ha a szülő megtud bízni a gyerekében, és ezt érezteti is a gyerekkel. Egy 16 éves arra vágyik, hogy mehessen, és aligha szeretne nyáron esténként otthon gubbasztani.
17 vagyok suli időbe hétköznap nem mehetek sehova hétvégén péntek/szombat (csak 1-er mehetek el) akkor éjféles troli.
suli időbe havonta egyszer 7végén buli lehet én finanszírozom a fizumból akkor reggelig. Ha barátnőnél alszom akkor 10-11 felé kell délelőtt haza érnem.
nyáron egy héten 5-ször mehetek el városba de nincs megszabva mikor érjek haza én mondok egy időpontot de ha tovább maradok akkor felhívom őket h bocsi maradok egy kicsit és ennyi. buli meg mikor akarom csak előtte nap jelentsem be hogy hééé holnap buliba megyek...
igazából nem csinálok otthon semmit de ha azt mondják hogy figyelj mosogass már el vagy teregess ki csinálj már vacsit az öcsédnek akkor megcsinálom. Legnagyobb feladatom h a saját szobámat rendbe tegyem de az nekem nagyon sok inkább az egész lakás mint az én szobám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!