Szülök! Ti meddig engednétek ki a 16 éves lányotokat este?
15L vagyok, nekem konkrétan nincs megszabva, sem suliidőben, sem nyáron. Megbeszélünk valami időpontot, és nagyjából tartom magam hozzá, ha nem, akkor pedig írok nekik sms-t vagy telefonálok :)
Az sincs meghatározva, hogy csak heti egy buli, ha akarok, akkor mehetek péntek-szombat. Zárásig maradok általában, ami hajnali 3, szóval fél 4 fele szoktam hazaérni, de taxival megyek. De ha valakinél aludni akarok, akkor azt előre meg kell beszélnem, ha csak úgy a buliban jut eszembe, akkor apu megengedné, de anyu hajthatatlan. :(
Csak úgy elleni a barátnőkkel, sétálni a városban, beülni valahova, vagy ilyesmi, az időpont általában attól függ, hogy a barátnőmet meddig engedik, de általában csak 2-3 órát vagyunk bent, és 7-8 fele megyünk be, szóval olyan 10-11 fele megyek haza akkor, és jönnek értem (ilyenkor még nem alszanak a szüleim, úgyhogy nem költök taxira ; messze lakunk a központtól + tőlünk pár utcányira laknak a cigányok + van 1-2 utca amin keresztül kellene mennem, és nincs kivilágítva + alig vannak emberek az utcán, szóval szerintem érthető, hogy a szüleim nem engedik hogy egyedül gyalogoljak haza (ha barátnővel vagyok akkor is inkább eljönnek értünk, bár akkor néha szoktunk gyalogolni ; ha fiúval/fiúkkal jövök haza akkor nem féltenek :)
Suliidőben bulizás ugyanaz, sétálás városban 11ig vagy tovább csak hétvégén ; hétköznap kb 9-10ig, barátnőnél addig ameddig nem zavarom őket :DD
Most voltam 8.-os, és pl első félévben összesen csak 2x voltam bulizni, egyszer szeptemberben (akkor voltam először diszkóban ; előtte 2-3 koncerten voltam, de rájöttem hogy az nem nekem való :), utána pedig decemberben. Második félévben volt, hogy nem voltam egész hónapban, de volt, mikor 1 hónapig minden héten voltam, volt mikor péntek-szombat, de az átlag kb havi 2 volt talán :)
Most nyáron pedig csak akkor nem voltam, mikor másnap valami miatt korán kellett kelnem, ill. egyszer mikor valami olyan előadó jött, akit nem ismerek + nagyon fáradt is voltam, szóval nem érte volna meg :)
Kitűnő tanuló voltam eddig, most meglátjuk milyen lesz a középsuli, de mondjuk egy 4.2-4.5 (első félév/második félév) elvárok azért magamtól minimum.
suli időben kb 8-9 ig. anya azt mondja maradhatok 10ig de megy a sorozatom így haza megyek :D XD
Nem nagyon szoktam suli közbe buliba járni.. ha néha hétvégén el is megyek kikapcsolódni,akkkor olyan 1-2-re jövök...
Mivel most nyár van,és olaszban töltöm az egész nyarat,így hát sokszor megyek :D olyan 4-5ig,v zárásig. de vannak velem,így anyu nyugodtabb,és a házzal majdnem szembe van a Disco :DD kb 10 percre vanxD :D
16L
Engem 14 éves koromig nem engedtek discoba,csak a sulibulikba mehettem el,ami akkor kb.9-ig meg 10-ig tartott..akkor az elég is volt,jó is volt.Most meg már 16 éves vagyok.Kevésszer van kedvem bulizni menni,mert a barátnőim többsége sem bulizós,hanem inkább csavargós.De mostanában sosem ér rám senki,és ez nagyon tud zavarni.van egy ismerős család,odaszoktam járni a 30 éves anyukához dumálgatni,akinek van egy 7 éves lánya és tök jól elvagyunk vele.Itt lesz falunap(kisfaluba lakok) augusztusba,és akkor lesz egy grammy buli,abba elenged majd anyám,haminden igaz..de abba is csak éjfélig..szánalmas..még pedig az a szánalmas,hogy jó lett az évvégim,nem iszok,nem drogozok,nem dugok senkivel(mert nem vagyok olyan),nem cigizek,csak arról lenne szó,hogy 2-ig vagy fél 3ig jól érezzem magam egyszer nyáron ebbe a 3 hónapba..illetve kettő hónapba.Unom,hogy ilyen szigorú anyám.. amikor elmegyünk mozizni a barátnőimmel,akkor is az van,hogy 8-ra 9-re érjek haza,mert ha nem akkor kitör a harmadik világháború.. elegem van.
16/L
hahaha:D milyen befarsult emberek vannak !! :/ 16 éves vagyok,sosem kaptam most ilyet hogy " 12re érj haza! " könyörgöm,egy jó buli 12-1 kor kezdődik!! :)
Édesanyám mindig azt mondta,hogy menjek,csak vigyázzak nagyon magamra ne drogozzak,ne igyak...és legfőbb,hogy térjek haza épségben!!! ;)
Amúgy magamból - és többi kamasz társamból - minél jobban tiltják,annál jobban csábít hogy megtegyem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!