Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülök! Ti meddig engednétek...

Elena95 kérdése:

Szülök! Ti meddig engednétek ki a 16 éves lányotokat este?

Figyelt kérdés
csak arra vagyok kiváncsi ki milyen szigorú,v ki h gondolja..ha PL..otthon takarit ,segit főzni,stb,jol tanult évvégie jó.
2012. júl. 29. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

15L vagyok, nekem konkrétan nincs megszabva, sem suliidőben, sem nyáron. Megbeszélünk valami időpontot, és nagyjából tartom magam hozzá, ha nem, akkor pedig írok nekik sms-t vagy telefonálok :)

Az sincs meghatározva, hogy csak heti egy buli, ha akarok, akkor mehetek péntek-szombat. Zárásig maradok általában, ami hajnali 3, szóval fél 4 fele szoktam hazaérni, de taxival megyek. De ha valakinél aludni akarok, akkor azt előre meg kell beszélnem, ha csak úgy a buliban jut eszembe, akkor apu megengedné, de anyu hajthatatlan. :(

Csak úgy elleni a barátnőkkel, sétálni a városban, beülni valahova, vagy ilyesmi, az időpont általában attól függ, hogy a barátnőmet meddig engedik, de általában csak 2-3 órát vagyunk bent, és 7-8 fele megyünk be, szóval olyan 10-11 fele megyek haza akkor, és jönnek értem (ilyenkor még nem alszanak a szüleim, úgyhogy nem költök taxira ; messze lakunk a központtól + tőlünk pár utcányira laknak a cigányok + van 1-2 utca amin keresztül kellene mennem, és nincs kivilágítva + alig vannak emberek az utcán, szóval szerintem érthető, hogy a szüleim nem engedik hogy egyedül gyalogoljak haza (ha barátnővel vagyok akkor is inkább eljönnek értünk, bár akkor néha szoktunk gyalogolni ; ha fiúval/fiúkkal jövök haza akkor nem féltenek :)

Suliidőben bulizás ugyanaz, sétálás városban 11ig vagy tovább csak hétvégén ; hétköznap kb 9-10ig, barátnőnél addig ameddig nem zavarom őket :DD

Most voltam 8.-os, és pl első félévben összesen csak 2x voltam bulizni, egyszer szeptemberben (akkor voltam először diszkóban ; előtte 2-3 koncerten voltam, de rájöttem hogy az nem nekem való :), utána pedig decemberben. Második félévben volt, hogy nem voltam egész hónapban, de volt, mikor 1 hónapig minden héten voltam, volt mikor péntek-szombat, de az átlag kb havi 2 volt talán :)

Most nyáron pedig csak akkor nem voltam, mikor másnap valami miatt korán kellett kelnem, ill. egyszer mikor valami olyan előadó jött, akit nem ismerek + nagyon fáradt is voltam, szóval nem érte volna meg :)

Kitűnő tanuló voltam eddig, most meglátjuk milyen lesz a középsuli, de mondjuk egy 4.2-4.5 (első félév/második félév) elvárok azért magamtól minimum.

2012. júl. 30. 00:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

suli időben kb 8-9 ig. anya azt mondja maradhatok 10ig de megy a sorozatom így haza megyek :D XD

Nem nagyon szoktam suli közbe buliba járni.. ha néha hétvégén el is megyek kikapcsolódni,akkkor olyan 1-2-re jövök...

Mivel most nyár van,és olaszban töltöm az egész nyarat,így hát sokszor megyek :D olyan 4-5ig,v zárásig. de vannak velem,így anyu nyugodtabb,és a házzal majdnem szembe van a Disco :DD kb 10 percre vanxD :D

16L

2012. júl. 30. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem 14 éves koromig nem engedtek discoba,csak a sulibulikba mehettem el,ami akkor kb.9-ig meg 10-ig tartott..akkor az elég is volt,jó is volt.Most meg már 16 éves vagyok.Kevésszer van kedvem bulizni menni,mert a barátnőim többsége sem bulizós,hanem inkább csavargós.De mostanában sosem ér rám senki,és ez nagyon tud zavarni.van egy ismerős család,odaszoktam járni a 30 éves anyukához dumálgatni,akinek van egy 7 éves lánya és tök jól elvagyunk vele.Itt lesz falunap(kisfaluba lakok) augusztusba,és akkor lesz egy grammy buli,abba elenged majd anyám,haminden igaz..de abba is csak éjfélig..szánalmas..még pedig az a szánalmas,hogy jó lett az évvégim,nem iszok,nem drogozok,nem dugok senkivel(mert nem vagyok olyan),nem cigizek,csak arról lenne szó,hogy 2-ig vagy fél 3ig jól érezzem magam egyszer nyáron ebbe a 3 hónapba..illetve kettő hónapba.Unom,hogy ilyen szigorú anyám.. amikor elmegyünk mozizni a barátnőimmel,akkor is az van,hogy 8-ra 9-re érjek haza,mert ha nem akkor kitör a harmadik világháború.. elegem van.

16/L

2012. júl. 30. 12:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem 9ig szoktak elengedni és mindig tudniuk kell, hogy hol vagyok, kivel stb. Ha kicsit tovább szeretnék maradni, akkor felhívom őket, hogy had maradhassak 10ig, de azt is csak így barátnőknél, vagy a közelben, szóval a belvárosban nem mászkálhatok sötétedés után. Így elolvasva a válaszokat úgy tűnik, mintha iszonyú szigorúan fognának, pedig nem.:) 16L
2012. júl. 30. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Én suliidőben hétköznap max. 8-ig lehetek kint, hétvégén utolsó busszal kell hazajönnöm. Nyáron mindegy, milyen nap van, az utolsó busszal mindenképp haza kell jönnöm (tehát max. negyed 12-ig vagyok elengedve).
2012. aug. 3. 00:23
 16/16 anonim válasza:

hahaha:D milyen befarsult emberek vannak !! :/ 16 éves vagyok,sosem kaptam most ilyet hogy " 12re érj haza! " könyörgöm,egy jó buli 12-1 kor kezdődik!! :)

Édesanyám mindig azt mondta,hogy menjek,csak vigyázzak nagyon magamra ne drogozzak,ne igyak...és legfőbb,hogy térjek haza épségben!!! ;)

Amúgy magamból - és többi kamasz társamból - minél jobban tiltják,annál jobban csábít hogy megtegyem! :)

2012. aug. 8. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!