10. vagyok
a szüleim úgy tudják,hogy a barátom anyukájánál leszünk. De egyre jobban hajlok felé,hogy tényleg ott legyünk.
Nincs kedvem ahogy a sok "nagylány és nagyfiú" matt részegre igya magát és kötözködjön. Ezt majd mondom holnap a páromnak is. Ő 16.
Gondolom, a holnap miatt kérdezed.
A barátnőjénél simán alhatna.
Mi is buliztunk ennyi idősen szilveszterkor, az unokahúgom osztálytársánál voltunk, kb. 6-an, ha jól emlékszem. Volt süti, üdítő, zene, álarcok, confetti, trombita... Ugráltunk az ágyon, társasoztunk, beszélgettünk... Valahogy kihúztuk éjfélig, aztán eldőltünk, és vagy délig aludtunk. :)
Jó volt nagyon, ilyesmitől nem zárnék el egy gyereket sem, szóval nyugodtan mehetne ilyen buliba.
Tényleg attól függ milyen buliba. :) Sokan leírták előttem ugyanazt amit én is gondolok. Barátnőjénél ott aludhat, ha van szülő, akit az "adott gyerek" (hülye fogalmazás, bocsi) szülei is ismernek.
Házibuliba, ahol sokan vannak és idősebbek, oda 10000% hogy nem.... Diszkóba meg pláne nem, be sem engednék szerencsére (vagyis nem kéne!..)
Én 16 vagyok és eddig életemben 3x voltam házibuli féleségben.... Nem halok bele ha soha többet nem mehetek, annyira azért nem nagy cucc.. :) Szoktak hívni néha, de sokszor lemondom, mert nincs kedvem hozzá.. :) Amúgysem mindig engednek el a szüleim.
16L
min. legyen 14. addig esetleg családi körben. had maradjon fent éjfélig ha annyira akar éjfélkor meg kap egy korty pezsgőt aztán alvás.
15 vagyok és nekem ez lesz az első hogy bulizni megyek szilveszterkor. szerintem semmiről nem maradtam le.
Attól függ milyen buli...
Ha ilyen barátnős pizsamaparti egyikük szüleinél, akkor természetes, hogy mehet, én is mindig imádtam :)
Ha viszont rendes házibuli idősebbekkel, ne adj isten diszkó, az még jó pár évig tabu.
21/L (halkan jegyzem meg, én ilyen idős koromban nemhogy éjfélig, de 2-ig 3-ig simán fenn voltam és zseblámpával olvastam a takaró alatt, sajnos azóta is megtartottam ezt a rossz szokást, világ életemben éjszakai bagoly voltam....)
Azt nem értem ebben a kérdésben 14-15 évesek miért adnak tanácsot, amikor ők még közel sem tudnának szülői fejjel gondolkodni. Na mindegy.
Bár az én lányom még csak 15 hónapos, de ha 12 éves lenne én nem engedném bulizni semmiféleképp, esetleg csak barátnőkhöz, szigorúan egyeztetve a szülőkkel, nehogy lógás legyen a vége. :) De hozzánk is jöhetnének, ha lenne kedvük! Vagy esetleg közösen nézhetnénk a szilveszteri műsort, vagy amihez kedve lenne. :)
10-esnek üzenném: Mindenek előtt szögezzük le: PÁRJA A CIPŐNEK VAN! Meg amúgy, hogy gondoltad, hogy neked 13 évesen párod van? Oké, azt még valahogy megértem, hogy a harmincasok azt mondják, hogy párjuk van, meg már tök régóta együtt vannak, de basszus, 13 éves vagy. A szüleidnek őszintén mond el, hogy hova mész és a párom szót felejtsd el most rögtön... Maximum barátod van, el se tudom képzelni, hogy ezt mennyire gondolhatod komolyan ilyen fiatalon, na mindegy.
A kérdésre: Én sehova nem engedném a 12 éves lányomat, bulizni meg főleg nem. Ugyan nincs gyerekem és vélhetően soha nem is lesz, de felelőtlenségnek tartanám. Engem se engedtek sehova ennyi idősen, mert engem még féltettek a szüleim, de hát ahogy gondolod. Szerintem jobb neki, ha otthon marad.
Csatlakozom, semeddig!
De pl ha ottalvós buliról lenne szó, azt megengedném, de diszkóba semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!